ositukas parašė:
bet toks jausmas kad pacios kaip amerikietes esat,ir blendinat per burna koses ir darzoves![]()
:laaabai-juokinga:pasididziuot ga…
tokios nevisprotes per visa si foruma nesu sutikus
ositukas parašė:
bet toks jausmas kad pacios kaip amerikietes esat,ir blendinat per burna koses ir darzoves![]()
tokios nevisprotes per visa si foruma nesu sutikus
ositukas parašė:
as sakiau mociutes taip "blenderiuodavo", o ne mes pacios... Nepyk, bet tu man rodos biski apsilikus esi
ositukas parašė:
![]()
![]()
![]()
o protingai padiskutuoti irgi matyt neiseina? tik zenkliukus deliot
..daugiau literaturos skaitykite apie vaiku, ir netik, mityba...o desreliu , as netgi savo jorksyrui neperku
, nes vargsas ju uzvalges labai kasytis pradeda
mylima parašė:
o protingai padiskutuoti irgi matyt neiseina? tik zenkliukus deliot..daugiau literaturos skaitykite apie vaiku, ir netik, mityba...o desreliu , as netgi savo j…
kadangi mes paprasti mirtingi zmones,mes jas megstam ir valgom
ositukas parašė:
Ir atsilikus ir nevisprote-svarbiausia,kad jus apsiskaiciusios,apart vaikus augindamos ant kompo gulit....
na nors nemaitinam vaiku picomis ir tai pliusas sakyciau
Fyfala parašė:
man tik idomu pasidare ar TD administracija skaito nuosekliai viska ? Nes nustebau pamacius Mary.S uzblokuota. Perverciau daud puslapiu atgal. Nerasau kad pateisint…
man rodos, kad TD blokuoja naresautomatiškai, kurios sulaukia tam tikro skaičiaus nykštukų žemyn.. ir blokuoja ne "po visam", o "uždeda baną" tam tikram laikui..
grįš jinai
kita medalio puse visada yra. ir kita nuomone. tik svarbu, kaip ji yra pateikiama..
nes jei racionaliai mastanti yra mama, kuri gimde namie, pati reanimacijoj ir kudikis mire , tai as tada neracionali ir tuo didziuojuos.
man nesvarbu, kaip gime vaikas. svarbu, kad jis sveikas !!! ir gyvas. ir as, ir jis.
o gimdziusiu namie tikrai pazistu.ir kai kurias net labai gerai. didzioji dauguma ju mano, kad ir jos pacios ir ju vaikai yra geresni vien del to, kad jos gimde namie.. cia kaip koks nepilnavertiskumo kompleksas.
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai