Diskusija perkelta iš temos: 2025 m. Birželinukai ☀️❤️
Errrikiux parašė snow rider 3d:
Nu tai jei visos isprotejo fai ir as su jumis😅😅😅 man trys dienos iko mm, siandien …
Sėkmės, tikiuosi iš jūsų išgirsti gerų naujienų. Atsipalaiduok.
Errrikiux parašė snow rider 3d:
Nu tai jei visos isprotejo fai ir as su jumis😅😅😅 man trys dienos iko mm, siandien …
Sėkmės, tikiuosi iš jūsų išgirsti gerų naujienų. Atsipalaiduok.
Oregano12 parašė:
Net nesilaukiat ir jau sukuret tam tikra menesio grupe?![]()
Man irgi nenormalu, nesilaukia, bet kuria grupes.. tokios gruoės jau yra nėštukėms, kurios turi simptomus, o ne toms, kurios dar tik tikisi užmatyt teigiamą testą, planuojančioms yra atskira grupė pavadinimu planuojam 2025 metų žirniukus. Nustokit daryt bardaką forume 🤦♀️🤦♀️
Odia parašė:
O koks skirtumas kas sukurs viešą grupę? Ar aš ar kita rytoj pvz 😀🤷🏼♀️ pažiūrėkit į kitas grupes kur irgi moterys laukime ateina pabūti ir laukti savo stebuklų, su…
Skauda, nes bardaką darot. Tokios grupės skirtos jau besilaukiančioms, o ne planuojančiom. Planuojančiom yra atskira grupė!
B3auty parašė:
Man irgi nenormalu, nesilaukia, bet kuria grupes.. tokios gruoės jau yra nėštukėms, kurios turi simptomus, o ne toms, kurios dar tik tikisi užmatyt teigiamą testą, …
Aš irgi nesuprantu tokiu dalyku.Biški čia jau liguista kurti grupę kai net nežinai ar laukies ar ne🥴 kaip minėjo planuojančiom yra atskira grupė o kai jau turi teigiama kraujo tyrima ar testa teigiama tai tada ir kurkit tas grupes bet dabar mažu mažiausiai keistai atrodo 😵💫
Jei nesilaukiate, tai kursite liepinukų grupę, jei ne, tada rugpjūtinukų ir taip visus metus? Ir jums bus labai aktualu ką toje grupėje rašinėja jau besilaukiančios? Jos kalbės apie nėštumą, o jūs apie ovuliaciją. Tai kur bendri interesai ir temos esmė?
nieko įžeisti neketinu, tiesiog "neperšokęs griovio nesakyk op"
Kaip tu gali žinoti i kokio menesio grupe jungtis jei net neesi neščia arba net neisitikinusi tuom, ka jau kalbet apie gimdimo dataRožyte24 parašė:
Diskusija perkelta iš temos: [b] 2025 m. Birželinukai ☀️❤️…
Įrašas perkeltas iš temos: Alkoholis nėštumo metu: Už ar Prieš?
Tiesa, kad lengva jus isprovokuoti, 😂 ir labai gerai sekasi, idomu isgirsti kaip nedeakvacios mamos reguoja i beleka ka jom pateiki🤭 ar tiesa ar ne svarbu pulti , uz super mamytes !😃 isitikinau kaip jauna mama kad si platforma skirta ne visai pilno proto, moterims. Užvesim ir kitur diskusiju gausit pasidraskyti, neturedamos namuose ka veikti ❤️ Neturiu as 3 vaiku laukiuosi , o parasiau beleka kaip soc, ekspermenta, pasirodo tikrai mamytes ar del hormonu ar del kazko galetu suesti beleka ir isvadinti belekaip, gaila man jusu netvirtos psihologijos moteruOooo parašė:
Gal ir tiesa. Tad baigiu skaityti jos komentarus.![]()
20 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai