justemur parašė:
Kas čia buvo? 🤣 Kažkas įkloto foto su turiniu įkėlė? 🤣🤣🤣
Taip, ikele mergina su krauju, kaip rudom isskyrom iklota. Nescia mergina ir ieskojo atsakymu, patarimu.
justemur parašė:
Kas čia buvo? 🤣 Kažkas įkloto foto su turiniu įkėlė? 🤣🤣🤣
Taip, ikele mergina su krauju, kaip rudom isskyrom iklota. Nescia mergina ir ieskojo atsakymu, patarimu.
Lina.linaite parašė:
Aaa, na nėščia tai dar dar...gal tiesiog žmogui stresas 🤷 man šiaip jau savaime patį paketą būtų keistą matyt šiais laikais 🤣🤣🤣
justemur parašė:
Aaa, na nėščia tai dar dar...gal tiesiog žmogui stresas 🤷 man šiaip jau savaime patį paketą būtų keistą matyt šiais laikais 🤣🤣🤣
Jo jo, zinokite nescia ji, tai zinote isgascio, nerimo busenoje zmogus gali neapgalvotai pasielgti... Tai idomu kaip tai moteriai dabar, nes labai daug jai buvo, bet ten i ruduma labiau viskas, bet vis tiek nera norma tai manau.
Lina.linaite parašė:
Jo jo, zinokite nescia ji, tai zinote isgascio, nerimo busenoje zmogus gali neapgalvotai pasielgti... Tai idomu kaip tai moteriai dabar, nes labai daug jai buvo, be…
Na taip. Reikia tikėtis viskas gerai
Diskusija perkelta iš temos: Abraitis V.
Svaja1234 parašė:
Gėda, už ką!? Nejuokykit😆
Mažiau skaityt siūliau paskyrų delfi ar dar kokių, viešai gydytojas prisipažino ar…
Tai jūs būtent ir esate plika ir veliatės į diskusiją,bet jūs ant tiek esat plika,kad tiikrai tikrai neverta su jumis pešiotis🤣🤣
Diskusija perkelta iš temos: Vaiko priežiūros atostogos ir išmokos 2024
Elija01 parašė:
Aciu uz issamu paaiskinima😀👍 tik kam keli menesiai liko, o kam tik prasidejo vpa. O kainos auga visiems😑
Reikėjo apie tai galvoti prieš planuojant vaikus, o ne verkti forume, kad nekyla. Atlyginimas irgi ne visiems kyla, nes darbdaviai "vargšeliai" vis pinigų neturi.
Mažiems tai išvis galima gyventi perkant tik sauskelnes ir skalbimo/prausimosi priemones. Visa kita galima susirinkti iš draugų/fb/vinted/keiskis/dėkui ir kitų stotelių beveik nemokamai.
Diskusija perkelta iš temos: ❤❤❤ Planuojame 2025 metų žirniukus ❤❤❤
Minėė parašė:
Aš nesu nei už vieną nei už kitą, nes tai kiekvienos asmeninis reikalas ir asmeninis šeimos reikalas kad tai šeimai geriausia susilaukti vaikelio.
Man ir keista dėl tų vėliavėlių 🤷🏻♀️ Kiekvienas turi savo nuomonę ir gali ją išsakyti. Juk ne piktuoju kalbama. O prioritetai kiekvienam savo. Jei pozityviai žmonės nusiteikią ir dar nedaug laiko planuoja,tai tas ciklas ar kitas ciklas - maža reikšmė 😊 Nesipykti susirinkom ❤️
Be to, manau daug kas nuo kito menesio jau pereis i 2026 metu beibius planuojanciu grupe 😁🤭
Diskusija perkelta iš temos: ❤❤❤ Planuojame 2025 metų žirniukus ❤❤❤
FoxLady parašė:
Veliaveles manau tikrai ne uz asmenines nuomones, bet uz kai kuriu pasaipu tona..
Ir ką ta vėliavele pasieksi uždėjes?😀😀😀 vaje,atrodo visos suauge moterys esam bet panašu kad nelabai😀😀
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai