Mary.S parašė:
Ir kaskart tas pats išvedžiojimasNet jeigu man mokėtų už mišinio davimą vaikui, aš jo neduočiau. Tai yra sintetika ir jokie bandymai tai pateisinti to niekada …
Vokietijoj jau kiek misinuku iseme is apyvartos Ir uzdraude, nes nuolat randa neleistinu medziagu, kurios kenkia kudikiams. Iki Lietuvos, kaip matau, tokia informacija niekada nenuteka, nes ten neaisku, kas isvis Ir Ar is viso reguliuoja tokius dalykus. Nes ten niekam Tai nenaudinga. Juk del ne savo vaiku , kaip cia dauguma mamyciu sako, sirdies neskauda. Taigi, zinokite, kad tada Ir gamintojams del jusu vaikuciu sirdies neskauda. Ir kalbu ne apie pigiausius misinukus, o apie visiems zinomus. Kinijoj isvis nuodai vaiku misinukai, mamos kaip isprotejusios juos uzsakineja is vakaru.
Taigi, jei mama pati del savo egoizmo Ar patogumo pasirenka nemaitinti krutimi, o kisa chemija, nepateisinu jos. Jei yra sveikatos problemu, tada pateisinu, vaikas juk nemirs is bado. Pagalvokit tos, kurios uz chemija, kad motinos piena pagamina jusu organizmas, o uz misinuka atsakyti negalite, nes ne jus ji gaminate, o zmones, kuriems del jusu vaiko sirdies neskauda.
Net jeigu man mokėtų už mišinio davimą vaikui, aš jo neduočiau. Tai yra sintetika ir jokie bandymai tai pateisinti to niekada …