Dievas
Gerai nepristokit su tais skausmais batu mano nenesiojotpikta as siandien
![]()
toks jausmas ,kad jūs mėgstate, tik SAU dėmesį
Gluosnelė parašė:
toks jausmas ,kad jūs mėgstate, tik SAU dėmesį![]()
Beabejo as Liutas
As nemegstu kai man lenda i vidu ir ten bando krapstyt... Nu ne visi zmones esam vienodi.... Nereikia verkt kad man Nervina jusu Nuomone....
Gluosnelė parašė:
tai niekas nelenda į jūsų vidųrašiau pasidalinau savo patyrimus, kiti irgi, o jūs "atstūmėt"
![]()
Taip atstumiau atleiskit tamsta siandien nesu suinteresuota priimt viska
Gluosnelė parašė:
reiškiasi neklydau![]()
Matyti kad ne
za
Dievas parašė:
Tikraiper gyvenima buvau 6 h netekus galimybes judint koju
![]()
zaidi su likimu ziuriu
nieko, isbyresi ir tu
Butterfly_ parašė:
za
Toks gyvenimas nieko nepadarysi....
Dziaugiuos Kad gyva ir sveika... belieka mazes savo sulaukt
Sima N. parašė:
Stebėjau tyliai tą diskusiją apie rusų kalbą...galiu pasakyti tiek, kad skaitantiems ir suprantantiems rusaičių forumai, blog'ai ir kiti portalai kartais yra t…
As irgi stebejai diskusija ir visiskai palaikau mergina, kuri pasake, kad cia lietuviskas forumas
ne visi kalba ir supranta rusiskai, tad jei jau toks geras receptas galima isversti;) o toms, kurios skaito rusiskai, galima tiesiog nuoroda ikelti, kur ta receptuka rast galima, kas nores tas paziures.
Tik nesupykit, tos kurios cia taip gyne;)
Bet juk nepradesim cia ikelinet visom pasaulio kalbom receptu;) beje, jei amglu kalba butu ikeltas receptas sakyciau ta pati;)
Dievas parašė:
Toks gyvenimas nieko nepadarysi....
Dziaugiuos Kad gyva ir sveika... belieka mazes savo sulaukt![]()
Sugalvojau kaip prisisaukti, tau savaji angeleli,, susiplanuok isvyka kur toliau, daugiau veiksmo su vyru, ar seip ka romantisko prie juros, ir pamatysi, ivyks zapadlo desnis, ir sugadins planus mazoji, toks gyvenimas, viskas ivyks, kai to maziausiai tikesies
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai