Vejavaikiss parašė:
200 mg
Ar užteko tokios dozės, kad nebetrumpėtų?
Vejavaikiss parašė:
200 mg
SvajonėsLaukianti parašė:
Mano atveju 22 sav. nustatė 2,5-2,6 cm kaklelį. Iškart paskyrė nedarbingumą ir progesteroną, tai sąžiningai gulėjau ir ateidavau vis pasitikrinti, tai sustojo trumpėti, ir paskutinį kartą išmatavo 2,9 cm.
O kaip greit jums trumpėjo? Kaip dažnai matavo? Ar apsiuvimas padėjo? Kaip jaučiatės po apsiuvimo?
17 sav buvo 3,4 cm, 21 sav 2,8-3 cm, 23 sav 2,4 cm ir pradėję vertis vidinės žiotys.. apsiuvo 23+6 sav, apsiuvimas tikrai padėjo - išnešiojau vaikelį, gydytojas taip pat sakė, kad džiaugėsi jog apsiuvimas atliktas, nes na mano kaklelis nebūtų atlaikęs tikrai.
Nuotaika parašė:
17 sav buvo 3,4 cm, 21 sav 2,8-3 cm, 23 sav 2,4 cm ir pradėję vertis vidinės žiotys.. apsiuvo 23+6 sav, apsiuvimas tikrai padėjo - išnešiojau vaikelį, gydytojas tai…
O po apsiuvimo koks rėžimas jums buvo paskirtas?
Vejavaikiss parašė:
Mano atveju 22 sav. nustatė 2,5-2,6 cm kaklelį. Iškart paskyrė nedarbingumą ir progesteroną, tai sąžiningai gulėjau ir ateidavau vis pasitikrinti, tai sustojo trump…
Oho labai geros naujienos
o dabar toliau esate nedarbingume ar leido truputį atsipalaiduoti?
Oho labai geros naujienoso dabar toliau esate nedarbingume ar leido truputį atsipalaiduoti?
Toliau laikausi gulimo režimo, nors gydytoja to ir nepaskyrė, taip jaučiuosi saugiau. Einu tik kur reikia būtinai, truputį pasėdžiu, bet šiaip iš esmės noriu bent iki 30 sav. nieko neveikti, o tada po truputį judėti, bet jau namų tikrai iki galo nebesitvarkysiu 😄
Sveikos, merginos, kiek vartojote progesterono prie trumpėjančio gimdos kaklelio?
Iki apsiuvimo naudojau 600mg., po apsiuvimo 200mg.
Vejavaikiss parašė:
Toliau laikausi gulimo režimo, nors gydytoja to ir nepaskyrė, taip jaučiuosi saugiau. Einu tik kur reikia būtinai, truputį pasėdžiu, bet šiaip iš esmės noriu bent i…
Aš nuo pat pastojimo namų nesitvarkau pilnai, robotą paleidžiu, prasiurbe, paviršius šiektiek apvalau ir viskas
o šiaip ilsiuosi, knygas skaitau
Aš nuo pat pastojimo namų nesitvarkau pilnai, robotą paleidžiu, prasiurbe, paviršius šiektiek apvalau ir viskaso šiaip ilsiuosi, knygas skaitau
![]()
Aš tai iki pat 22 sav. gyvenau kaip gyvenus ir dirbau pilnu tempu.. 16 sav. šiaip sau buvo pamatavę kaklelį, tai buvo visi 36 mm. Sakė labai geras, o tada ėmė ir sutrumpėjo iš niekur nieko
Vejavaikiss parašė:
Aš tai iki pat 22 sav. gyvenau kaip gyvenus ir dirbau pilnu tempu.. 16 sav. šiaip sau buvo pamatavę kaklelį, tai buvo visi 36 mm. Sakė labai geras, o tada ėmė ir su…
Man ir ginekologė sakė, kad nėra aišku, kodėl sutrumpėja, sako vieno nėštumo gali trumpėti, kito ne. Man dar pilvą suteipavo, kad būtų mažesnis spaudimas, o vaikštant nešioti nėščiosios diržą. Žiūrėsim kaip bus. Kolkas daugiau netrumpėja, 1 mm paaugo per 5 d, dabar po Kalėdų varau vėl pasimatuoti. Dar prie to paties padidino progesteroną iki 400 mg, žiūrėsim kaip bus. Nieko blogo nejaučiu, gerai jaučiuosi, tai čia man toks kaip iš giedro dangaus tas patrumpėjimas
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai