Sausė0127 parašė:
Sveikos,
Sveiki. 💐 viltis miršta paaskutinė. Tikiuosi, kad jums viskas bus gerai. Praneškit, kai sužinosit hcg rezultatus💐
Hematoma – tai tarp gemalo dangalų atsiradusi kraujosruva. 20 proc. kraujavimo pirmąjį nėštumo trimestrą atvejų lemia hematomos. Skaityti
visą straipsnįSausė0127 parašė:
Sveikos,
Sveiki. 💐 viltis miršta paaskutinė. Tikiuosi, kad jums viskas bus gerai. Praneškit, kai sužinosit hcg rezultatus💐
Nyana parašė:
Būtinai, bent jau būsiu 100proc. tikra ar galiu nutraukti vaistus 😊
Sveikos merginos. Noriu išgirsti jūsų nuomonę. Šiuo metu yra 13 savaičių. Rado hematomą netoli gimdos kaklelio, kraujavimo tpfu tpfu tpfu jei ir buvo tai pora lašų prieš porą savaičių pasišlapinus ir daugiau nepasirodė. Pasakė, kad gydymo nėra, reikia sulėtinti gyvenimo tempą, eilinį kartą pasitaikius progai prigulti, prisėsti ir panašiai. Išrašė magnį gerti 2 kart dienoje nuo bendro sudirgimo ir jei prasidėtų kraujavimai pagerti Askorutiną. Dėl to askorutino. Internete pilna kur rašo, kad jo vartoti pirmame trimestre, apskritai nėštumo pradžioje negalima, kai kur net draudžiama, nes nuo jo gali sutrikti vaisiaus vystymasis ir panašiai. Nors gydytoja man sakė: pagerk (vos ne profilaktiškai), man paskaičius info lapelius ir straipsnius nekyla ranka. Geriu sau magnį, dar folio rūgštį kolkas, bet nežinau, ką daryt su tuo askorutinu. Gal kas susidūrėte?
Andraa parašė:
Kai gulejau su gresianciu persileidimu,(didziule hematoma ir kraujavimas) man leido i raumenis (pirma diena) askorutina, isnesiojau ir pagimdziau sveika mergyte.
O kiek laiko tuomet nėštumas buvo?
Andraa parašė:
Kai gulejau su gresianciu persileidimu,(didziule hematoma ir kraujavimas) man leido i raumenis (pirma diena) askorutina, isnesiojau ir pagimdziau sveika mergyte.
O kokio dydžio buvo himatoma? Man katik ja nustatė ir aš taip pergyvenu 😭
Myliujura parašė:
O kokio dydžio buvo himatoma? Man katik ja nustatė ir aš taip pergyvenu 😭
Sveika, man su pirmuoju nėštumu buvo rasta hematoma, prie pat vaikiuko, apie 2 cm. Sakė, arba išplaus, arba vaisius augdamas prispaus ją. Kraujavau, bet viskas baigėsi gerai, vaisius augo ir prispaudė tą hematomą
Galiu irgi siek tiek nuraminti, kad hematoma nebutinai nuosprendis, maniske buvo milziniska, 6cmx3cm, atsirado, kai buvo 6sav, dabar vis dar laukiuosi ir rizika zenkliai mazeja, bet hematoma bent jau pas mane vis dar yra, tik dabar perpus mazesne, o vaisius jau uz ja didesnis. Zinoma, viskas priklauso nuo to, kurioje vietoje yra hematoma, mano atveju palanku, kad vaisiui augti netrukdo. Ir bent man buvo paskirtas grieztas gulimas rezimas, dabar tik pradedu daugiau judeti.
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai