Tiina parašė:
Aš jau po visko, vakar buvo LP šiandien dar gulesiu ligoninej. Labai sunku atsigauti, alkana esu nes nuo birželio 3 dar nieko nevalgiau, vandens gerti negaliu. Sunk…
Ką. Darė? Ką rado?
Tiina parašė:
Aš jau po visko, vakar buvo LP šiandien dar gulesiu ligoninej. Labai sunku atsigauti, alkana esu nes nuo birželio 3 dar nieko nevalgiau, vandens gerti negaliu. Sunk…
Ką. Darė? Ką rado?
_BurBė_ parašė:
Ką. Darė? Ką rado?
Šiandien turėtų pakomentuoti viska, bet kiek per eho žiūrėjo buvo paraovarine cistą prie kiaušidžių
Gretulis parašė:
Sveikutes ar kuriai po lp atvipo skylutes nes man gal giliai prasivere. Skambinau i ligonine tai sake cia normalu
Man buvo viena siek tiek atsiverusi, bet as gal pati ja pratampiau issiimdama siulus
Tamstta parašė:
Man buvo viena siek tiek atsiverusi, bet as gal pati ja pratampiau issiimdama siulus![]()
![]()
Och tu rukstele jus pati emetes brrrr buciau atsijungus
manau merginos nesupyks kad imesiu nes ties bamba ir kraujuoja ir gan gilu tai daba spirito uzvarius biski uzkresejo

Gretulis parašė:
Och tu rukstele jus pati emetes brrrr buciau atsijungusmanau merginos nesupyks kad imesiu nes ties bamba ir kraujuoja ir gan gilu tai daba spirito uzvarius…
Nieko panasaus nebuvo....
Gretulis parašė:
Och tu rukstele jus pati emetes brrrr buciau atsijungusmanau merginos nesupyks kad imesiu nes ties bamba ir kraujuoja ir gan gilu tai daba spirito uzvarius…
As nuvaziuociau i ligonine jusu vietoj, nes man nk panasaus nebuvo,isvis jei ne siulai galima buvo nepsmatyt tu skyluciu..
waily parašė:
As nuvaziuociau i ligonine jusu vietoj, nes man nk panasaus nebuvo,isvis jei ne siulai galima buvo nepsmatyt tu skyluciu..
Tai va jau neramu daros ryt reikes vaziuoti
Gretulis parašė:
Man sake, kad tirpstanciais susiuvo, bet nei velnio jie netirpo 🙈 Pradzioj buvo, kad akys temdavo vien persirisant, bet po 2 sav siulus pati issiemiau.
Nuvaziuokit iki ten kur operavotes ar tiesiog kur prisirasiusi esat, seseles sutvarkys manau jei matys, kad reikia
Tamstta parašė:
Man sake, kad tirpstanciais susiuvo, bet nei velnio jie netirpo 🙈 Pradzioj buvo, kad akys temdavo vien persirisant, bet po 2 sav siulus pati issiemiau.
Labukas rytukas
zodziu sianakt nedejau didziojo pleistro o uzdejau mini ir itempus pleistriuka uzdejau tai biki per nakti kaio ir sukibo
4 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai