Ilona23 parašė:
Mamai 350lt ir vaikui 97lt ? plius priteisti alimentai,kaip suprantu ?
Ne, ziurint kiek alimentu prisiteisit, jeigu daleiskim alimentai 500 lt, vaiko pinigai 97.50 lt, tai soc.pasalpa bus 93 lt.
Ilona23 parašė:
Mamai 350lt ir vaikui 97lt ? plius priteisti alimentai,kaip suprantu ?
Ne, ziurint kiek alimentu prisiteisit, jeigu daleiskim alimentai 500 lt, vaiko pinigai 97.50 lt, tai soc.pasalpa bus 93 lt.
Jolanta-K@J mama parašė:
o jei alimentai 400?Tuomet soc paslapa 190?
Ilona23 parašė:
o jei alimentai 400?Tuomet soc paslapa 190?
Tuomet soc.pasalpa 183 lt
Jolanta-K@J mama parašė:
Tuomet soc.pasalpa 183 lt
Tai dviem asmenim turi gautis 690lt nepilnai,supratau,o jeigu neturi savo gyvenamosios vietos ,kazin uz nuomojamo buto komunalinius is vyro reikia teistis ar valstybes galima ?
Ilona23 parašė:
Tai dviem asmenim turi gautis 690lt nepilnai,supratau,o jeigu neturi savo gyvenamosios vietos ,kazin uz nuomojamo buto komunalinius is vyro reikia teistis ar valsty…
700 lt turi nevirsiti pajamos, kad gauti soc.pasalpa, nuo tu 700 lt atima visas jusu gaunamas pajamas ir skaiciuoja soc.pasalpa, bet tik pirmam moka 100%, antram jau 80%, todel ir neiseina pilni 700 lt, kai sudedi viska.
Jeigu bus sudaryta legali nuomos sutartis ir bus priteisti alimentai, tada galesit ir del kompensacijos kreiptis.
Jolanta-K@J mama parašė:
700 lt turi nevirsiti pajamos, kad gauti soc.pasalpa, nuo tu 700 lt atima visas jusu gaunamas pajamas ir skaiciuoja soc.pasalpa, bet tik pirmam moka 100%, antram ja…
Aciu uz atsakymus
auste4 parašė:
esu pasiemus vpa vienerius metus 100% o kaip yra su antrais metais ir treciais reikia eiti rasyti prasyma i sodra kazkoki kad visdar bunu su vaiku namuose,jog buci…
Nereikia.
sveiki as su tokiu klausimu vasario 22diena mano dukrytei sueis metukai o antrus metus VPA noreciau perleisti vyrui tai man jau reiktu sausi nutraukti sodroj VPA o vyras turetu parasyti prasyma del VPA? (P.S.vyras dirba krasto apsaugoj ten sodra visai kita) padekit susigaudyt kaip nuosekliai viska padaryt neapsizioplinant ir ar tikrai su vaiku as galesiu sedeti namie o vyras eit i darba ir gaudinet VPA
karilesmamyte parašė:
sveiki as su tokiu klausimu vasario 22diena mano dukrytei sueis metukai o antrus metus VPA noreciau perleisti vyrui tai man jau reiktu sausi nutraukti sodroj VPA o …
Ne atostogas jus jam perleidinejat, o tik pasalpa, tai jokiu VPA nutraukimu nereikia, jus ir toliau busit VPA, galima viska sutvarkyti internetu, jus prasyma pildot, kad nutrauktu pasalpos mokejima, o vyras pildo prasyma, kad pasalpa gaudineti, vasario menesi ir galesit susitvarkyt.
23 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai