Chocolatea parašė:
na jo faina jum pasisekė..![]()
mum birželi kitais metais baigiasi kontraktas šitam name kur gyvenam ir ieškosim k…
Mano draugai 6 metus bidina kiekviena savaite, bet vis dar negauna. Nusiteikit, kad ir jums gali taip buti.
Chocolatea parašė:
mum birželi kitais metais baigiasi kontraktas šitam name kur gyvenam ir ieškosim k…
Mano draugai 6 metus bidina kiekviena savaite, bet vis dar negauna. Nusiteikit, kad ir jums gali taip buti.
Chocolatea parašė:
is kur esi tu?
Chocolatea parašė:
aha tikrai dziaugiames, kad be didelio gan vargo gavom
ir jums gal pasiseks
Lūšiukė parašė:
aha tikrai dziaugiames, kad be didelio gan vargo gavomir jums gal pasiseks
![]()
![]()
na jūs su triem vaikučiais manau čia didelis + :)) ir įtaka tai padarė
Chocolatea parašė:
Lauruciukas o kokia jų raidė?
Na, jie turi 2 vaikucius, gyvena labai mazame 2 kambariu bute visus tuos 6 metus. Vaiko kambarys mazas yra labai, net 2 vaikiskos lovos netelpa. Jie turejo ir C ir B, bet vis dar 6 metus bidina. Ir taip kiekviena savaite. Beja, jie gyvena Leeds. Na, kaip sakant jokiu prosvaisciu.
lauruciukas16 parašė:
Na, jie turi 2 vaikucius, gyvena labai mazame 2 kambariu bute visus tuos 6 metus. Vaiko kambarys mazas yra labai, net 2 vaikiskos lovos netelpa. Jie turejo ir C ir …
na mano B priority. sakė gali tekt laukt iki metų
Chocolatea parašė:
na jūs su triem vaikučiais manau čia didelis + :)) ir įtaka tai padarė
mazojo dar net planuose nebuvo
kai gavom Martinukui buvo apie 4 menesius
musu pliusas uvo, kad gyvenom mazam butukyje ir ejom per tai, kad norim isikurti ir nuolat gyventi stoke su kiemu, kad vaikai galetu isikurti ir nereiketu metytis vis per namus
kristelaura parašė:
mes balsuojam jau irgi men laiko,balsavom du kartus ir nelaimejom,nors turime pacia auksciausia lygi
o jūs iškur?
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai