Lemure parašė:
Kaip jau kitos minėjo, pati žuvis yra didelis alergenas.
O kaip jums atrodo, iš ko yra išgaunami žuvų taukai?
Lemure parašė:
Kaip jau kitos minėjo, pati žuvis yra didelis alergenas.
Mamytės, gal kažkam pravers ir bus įkvėpimas
Bent jau man tai - didelis atradimas, tad dalinuosi
ozveris.net/2015/03/18/veganiskas-kiausinio-baltymas/
Vakar taip kepiau morengus - gavosi superiniai

Jei nežinočiau, tikrai nepasakyčiau, kad jie - ne iš kiaušinio
Tik džiovinti reikėjo ilgiau, nei parašyta
Taip pat išbandžiau ir šiuos vaflius:
riesutusviestai.lt/vafliai-su-saulegrazu-sviestu/
Taip pat skanučiai gavosi, o jau galvojau, kad vaflinę reiks mesti lauk
(P.S. saulėgrąžų sviestą dariausi pati, tikrai nebūtina jo pirkti
)
Labuka.mes prisijungiam prie jusu grupeles. Mum nuo 4men prasidejo berimai.konsultavomes su alergoge.atsisakem daugeli produktu. Bet kai prasidejo jos primaitinimas atsirado AD. Labai mazas lopinelis. Tai praeina tai vel atsiranda. O kai pradejau duoti koses atsirado ir berimas ant veiduko bandau daryti prielaida kad nuo ju.daviau tik ragauti grikiu ir ryziu... Jos primaitinima labai apribojau.bet berimas nenyksta ir vietomis jis susijunge. As pati dar maitinu. Manoji mityba kiauliena.vistiena kalakutiena.morka kartais virta.bulve zied.kop. Brokolis. Svogunas.koses soru.kukuruzu.avizu. Tad nebezinau ko dar atsisakyti jeigu netinka.o mazajai daviau taip pat tik zied.kop.brokoli.kopusta. Bulve. O vaisiai tik obuolys virtas liko. Nezinau ka ir duoti kito.kai berimas nemazeja. O pas alergologe tik balandzio 16d. Gal merginos patarsit.ka dar ne taip darau
Astytee parašė:
Labuka.mes prisijungiam prie jusu grupeles. Mum nuo 4men prasidejo berimai.konsultavomes su alergoge.atsisakem daugeli produktu. Bet kai prasidejo jos primaitinimas…
maniškei pradžioje netiko nei grikiai, nei ryžiai. Apskritai, grikiai labai dažnai alergizuoja mažus vaikučius.
Būtų labai gerai maitintis ekologiškomis kruopomis, jeigu tik yra galimybė.
Valgykite daugiau baltos, žalios spalvos daržovių. Spalvotų privengti gal reikėtų..
Aš iš jūsų raciono dar atsisakyčiau vištienos - likite prie kalakutienos jei tinka. Pabandykite triušieną, ėrieną. Kalakutieną jei valgote - tik liesą mėsytę.
Iš kruopų galima dar pabandyti kynvos sėklas - su jomis labai skanių salotų galima pasigaminti jei košė neskanu
Iš vaisių ir tas pats obuolys gali netikti. Retai alergizuoja slyvos.
flavuss parašė:
Mamytės, gal kažkam pravers ir bus įkvėpimasBent jau man tai - didelis atradimas, tad dalinuosi
![]()
O!!! Atrodo puikiai!
mes vis tiek negalime, nes cukraus netoleruoja, bet gal, kada nors... (o kaip daromas saulėgrąžų sviestas?)
meskinasgi parašė:
O!!! Atrodo puikiai!mes vis tiek negalime, nes cukraus netoleruoja, bet gal, kada nors... (o kaip daromas saulėgrąžų sviestas?)
aš manau, kad vietoj cukraus pudros galima naudoti agavų sirupo miltelius
vakar padariau ir pagalvojau apie juos, šiandien pasiskaičiau - žiūriu tikrai rašo, kad alternatyva cukraus pudrai
saulėgrąžų sviestą nežinau kaip reikia daryti iš tikrųjų, bet aš tiesiog išmirkiau lukštentas saulėgrąžas, sutryniau blenderiu ir įpyliau truputį aliejaus
flavuss parašė:
maniškei pradžioje netiko nei grikiai, nei ryžiai. Apskritai, grikiai labai dažnai alergizuoja mažus vaikučius.
o cukinija geltona tai jau geriau privengti? nes ji labai mego,nebezinau as ka ir duoti nes manoji kartais atsisako valgyti kopusta,ar brokoli. idejus morkyte tada valgo geriau... o jai kokias koses duoti,?aviza,kukuruzu? o is vaisiu, ka dar duoti galimetu, kas maziausia alergizuoja
tuoj ir mesyte pradesim valgyti,bandysim nuo triusienos...
flavuss parašė:
Cituoju: "Alergiškų vaikų tėvus galima drąsiai nuraminti: žuvų taukai yra visiškai išvalyti nuo žuvų baltymų. Todėl nėra jokios rizikos juos vartoti baltymų netoleruojantiems mažyliams." Bet visada sakau, kad reikia žiūrėt, kaip vaikas reaguoja.
Astytee parašė:
Labuka.mes prisijungiam prie jusu grupeles. Mum nuo 4men prasidejo berimai.konsultavomes su alergoge.atsisakem daugeli produktu. Bet kai prasidejo jos primaitinimas…
Mes negalim valgyt nei grikių, nei ryžių. Iš jūsų mitybos aš braukčiau vištieną, morką, kalakutiena gali būti su klaustutu, nes pvz mums ji irgi netinka. Jei bėrimas nenyktų tuomet gal dar kažkurios kruopos alergizuot, bandyt po vieną išimti iš mitybos ir žiūrėt kas keičiasi. Aš pati asmeniškai ką mažajam duodu tą dieną, tą ir pati stengiuosi valgyt, kad aiškiau būtų su produktų tinkamumu, nes kai išberia paskui nebežinai ar nuo tavo, ar nuo jo ko suvalgyto.
Sunku labai, bet ko dėl tų mažųjų mes nepadarom mamos
flavuss parašė:
Mamytės, gal kažkam pravers ir bus įkvėpimasBent jau man tai - didelis atradimas, tad dalinuosi
![]()
Nuostabūs receptai, ačiū už nuorodas, kaip tu randi tokius visokius puslapius?
6 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai