Astytee parašė:
o cukinija geltona tai jau geriau privengti? nes ji labai mego,nebezinau as ka ir duoti nes manoji kartais atsisako valgyti kopusta,ar brokoli. idejus morkyte tada …
tai cukinija viduj gi balta vis tiek, manau galima
košės turbūt avižų, sorų galima bandyti.
Su vaisiais gal neskubėkit labai... nėra jų gerų dabar... obuoliukas, bananas nebent, slyvų tyrelė..
Lemure parašė:
Cituoju: "Alergiškų vaikų tėvus galima drąsiai nuraminti: žuvų taukai yra visiškai išvalyti nuo žuvų baltymų. Todėl nėra jokios rizikos juos vartoti baltymų netoler…
Kai mano mažajai išlindo alergija žuviai, gydytojas bandė išsiaiškinti, kas galėjo paskatinti (nei aš, nei mažylė žuvies nevalgiusi buvo). Atsiminiau, kad buvo gavusi vieną kartą žuvų taukų, tai alergologo reakcija buvo "tai kontaktas, visgi, buvo".
Aš tiesiog noriu pasakyti, kad jei vaikas ar suaugęs žmogus yra alergiškas žuviai, jis manau nerizikuos nei pats vartoti žuvų taukų, nei vaikui jų duoti. Apskritai alergiukams, gal jie ir tinkami, bet kalba eina apie alergiškus žuviai. Mūsų kaskart gydytojai paklausia ar vartojam žuvų taukus, atsakau, kad mažylė alergiška žuviai, todėl nevartojame. Visi sutinka ir nei vienas dar nepasakė priešingai.