Lauksmė parašė:
Gal Jums ovuliacija?
Na ne. Bet kokiu atveju iki menesiu savaite ar kelios dienos pradeda skaudeti pilvo apacia pamaudzia tada aisku kad greitai bus menesines bet cia taip anksti ir jau siandien eina 3 diena.
Lauksmė parašė:
Gal Jums ovuliacija?
Na ne. Bet kokiu atveju iki menesiu savaite ar kelios dienos pradeda skaudeti pilvo apacia pamaudzia tada aisku kad greitai bus menesines bet cia taip anksti ir jau siandien eina 3 diena.
ing.matukaite parašė:
Sveikos mano menesines prasidejo geguzes 3d ir buvo iki 7d tada 12d nesisaugojom 😀 dabar pradejau jausti pilvo apacioje maudima o menesines dar tik birzelio 3d ture…
Testas bet kokiu atveju dar nieko nerodys, laukit ir bandykit pasidaryti pirmą menesinių dieną, jei neatsiras įprasti jums pms požymiai🎈🙂
ing.matukaite parašė:
Sveikos mano menesines prasidejo geguzes 3d ir buvo iki 7d tada 12d nesisaugojom 😀 dabar pradejau jausti pilvo apacioje maudima o menesines dar tik birzelio 3d ture…
Jei vėluos mm
Sveikos ar gali vėluoti mm ne del nėštumo? Paskutinės mm buvo Balandžio 25-30dienomis vaisingos dienos 9-16 dienomis 14ovuliacijos data. Ciklas trunka 34dienas(skaičiuoju viską tik tris mėn) šnd yra 36ciklo diena ir vis nėra mm. Lyt. santykiai nenaudojant apsaugos buvo Balandžio 9d. Viduje nebaigė ir gegužės 29dieną viduje irgi nebaigė . Temperatūra kūno 36,6. Jokių simtomų nėra. Tik padidėjusi krutine kaip ir visada prieš menesines. Ar gali buti jog sutriko ciklas ar jog esu neščia, o jei neščia kada galima darytis NT? Ir kiek dienų gali vėluoti mm? Pridedu ft su mano kalendoriumi beje šnd dar nesergu. 
Kate345 parašė:
Sveikos ar gali vėluoti mm ne del nėštumo? Paskutinės mm buvo Balandžio 25-30dienomis vaisingos dienos 9-16 dienomis 14ovuliacijos data. Ciklas trunka 34dienas(skai…
Kitoj temoj dar pries kelias valandas patarė pasidaryti nėštumo testą... viskas buvo paaiškinta... šioje temoje tikitės bureją sutikt?
Kate345 parašė:
Kaip manot neščia ar ne? Po 3-5min tik vienas ryškus | Ar meluoja? Testas Vip
Tai vienas ir turi būt ryškus, jis parodo, kad nesilaukiat, o jei dvi juosteles tada laukiatės 🤔
Kiss kinder parašė:
Tai vienas ir turi būt ryškus, jis parodo, kad nesilaukiat, o jei dvi juosteles tada laukiatės 🤔
Klausiu kitų nuomonių jog įsitikinti nes mm vėluoja 3diena
Kate345 parašė:
Nesilaukiat.
Kate345 parašė:
Ne, nesilaukiat. Testas neigiamas
11 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai