gintariaa parašė:
Cia mano mazyle 31savaite![]()
kaip grazu
gintariaa parašė:
kaip grazu
gintariaa parašė:
Gintare, dabar jauciu, akd as tave pazystu, na ne asmeniskai, bet pamenu, kai tu tik atvaziavai cia su draugu (mazyliu ji vadindavai ) tai mes kazkiek su tavimi susirasinejome? gal as ir painioju kazka, bet tikrai labai panasi i ta panele. Pas mane facebooke drauguose buvai.
iieevvuuttee parašė:
joga sakai darona ,kad mamytei liudna nebutu
kiek jau priaugai?
tikrai ciki kad puikiai jautiesi
as taip pat gerai jausdavausi ,nepykino nei karto ,tik…
Ieva, o jei ne paslaptis kiek tu tada mokejai uz savo nestukes fotosesija?
Cia mano brolio drauge laukiasi ir jai to lenko drauge siule uz £30 pasidaryt fotosesija.
kristinaaaaa parašė:
Net susimasciau koks mano26,23
taigi nenusimink, as jungiuosi prie taves
![]()
Kristina, bet tavo Orestukui dar tik 3 sav., dar juolab pati maitini, tai cia isvis tau net nera ko jaudintis. As kai pasiziuriu savo nuotraukas kaip as atrodziau grizusi is ligonines, tai patikek, tikrai negraziai, pati saves nemylejau.Aisku, kol pieno turejau, kol maitinau, tai jokiu dietu ir nieko panasaus, tik daug vaiksciojau visur, bet paskui svoris isvis nekrito, kai sustojo ties 74kg riba taip ir stovejo, tai teko susiimti. Tai as per 4 kazkur men atsikraciau tikrai daug kg.
Siaip esu is tokiu, kur negaliu sau visko leisti, nes nuo mazu dienu esu linkusi apvaleti
tai baltai pavydziu toms, kurios be jokiu pastangu buna lieknos.
Giedre, as esu dar pora cm zemesne uz tave, o tu ko pergyveni, tai as irgi nesuprantu, man tikrai labai graziai atrodei, nors tik 1 karta tave maciau. Bet, aisku, pati turi jaustis gerai ir nesvarbu, ka sako aplinkiniai, visada svarbiausia pirmoje vietoje tavo pacios savijauta. Jei tu nori galiu tau rekomenduoti sporto programeliu, kurias gali parsisiusti, ten yra ivairus leveliai, man ziauriai padejo, va tada kai pradejau sportuot, svoris ir pradejo tirpt.
Gintaria, nuostabiai atrodai
Graziai apvaleji
Man iki sesto menesio pilvuko visai nesimate, o paskui kai pradejo augti
Nestumas buvo lengvas, tik pati pradzia buvo sunkoka, nes labai pykino, 3 sav pragulejau lovoj ir pramiegojau, krito svoris, nes valgyt negalejau. Buvau gavusi biuleteni, nes darbe negalejau isbuti.Ten viskas dvoke... O siaip tai neturejau jokiu kitu problemu, nei rugstys puole, naktim miegodavau, nesutrukdydavo daznas kelimasis i WC. Tiesiog ant kito sono ir vel parpdavau
Jurgutel, as ir nesilaikau dabar dietu. Noriu savo mazyli maitinti kiek galima ilgiau. Dabar mano sportas vezimo stumdymas per kalniukus, nemazai ju Dronfield'e
Dietinsiuos kai baigsiu maitinti, nes tiketis, kad svoris ims ir nukris, tai tikrai neverta
Dar plius kai esu is tu, kaip tu, Jurgutel. Bet ko ir bet kiek negaliu valgyt, nes viskas i kuna eina...
man irgi pilvo iki 6men nesimate isvis, tai darbe iki tol laiko niekas ir nezinojo,kad laukiuosi,as niekam ir nepasakojau , man patinka zmones stebinti kartais, op- taip,laukiuosi ir jau 6 menesiai
bet nezinau ar tiesa ar tik ismislas, kad su berniukais tie pilvukai mazesni ir buna,ne taip greit issoksta, nzn, man pasiteisino,paskutini menesi nemazas uzaugo, tada tai jau ir sedet sunku buvo
na visos cia ta jausma praejom,visos zinom, as tik vienintelio jausmo nezinau - kas tai yra poniestuminis antsvoris
nu sykart pavyko jo isvengti, nes netrauke saldumakai visokie, obuolius ziauriai valgiau, viska,kas gaivu,zodziu vaisius atsivalgiau pusei metu i prieki,poto i obuolius neziurejau ilga laika
o siandien tokia gera diena buvo,super,nuo pat ryto viskas sekesi,pagal plana, nuotaika gera,pasidariau ka planavusi,varem i parka , mazas uzmigo iskart,tai nors grynam ore pamiegojo,as tik rankas labai nusalau
dabar jau lovoj guliu,anksti keliausi,anksti ir miegot reikia
Jurgutel parašė:
Kristina, bet tavo Orestukui dar tik 3 sav., dar juolab pati maitini, tai cia isvis tau net nera ko jaudintis. As kai pasiziuriu savo nuotraukas kaip as atrodziau g…
Aciu uz komplimentus
as irgi dar maitinu, tai biski prisibijau labai jau dietintis, jau pradejau sportuoti po truputi, turiu DVD kelis, bet jei nesunku parekomenduok tas sporto programeles, paziuresiu, gal ir man patiks
ir svoris patirps
gintariaa parašė:
Aciu mergaites!![]()
Ievut gal turi FB? Paziureciau tavo fotkes ten :)…
www.lkozphotography.co.uk gallery, people as ten esu
FB neturiu , foto albume ir CD
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai