sima32 parašė:
ziurint kokio storio siulas ir virbalai, na bet paprastai as vyriskom kojinem dedu 12-13 akiu ant vieno virbalo.
vilnoniniai, bet kadangi zvejybai, tai gal desiu 2 siulus
sima32 parašė:
ziurint kokio storio siulas ir virbalai, na bet paprastai as vyriskom kojinem dedu 12-13 akiu ant vieno virbalo.
bambuce parašė:
bet kai stipriau sumezgu tai toj vietoj kaip skyles atrodocia gal tiksliau ne pati ta paskutine eile, o kai siaurinau peciu linija taip susibangavo. na ka t…
neaisku is kur tos skyles gali pasidaryt
, nu va dabar kaip tik mezgu riesines, nuleidau viena ir net nufotkinau kaip atrodo krastas

Atlanta parašė:
kuo storesnis siulas, tuo maziau akiu reikia, tiesiog uzsidek pradziai po koki 10 akiu ir matysi ar uztenka, ar ne. zinau, kad galima kazkaip apsiskaiciuoti tas akis tiksliai, bet as tokiais metodais niekada nesivadovauju...
, mezgu tiesiog pagal savo intuicija ir tiek
sima32 parašė:
neaisku is kur tos skyles gali pasidaryt, nu va dabar kaip tik mezgu riesines, nuleidau viena ir net nufotkinau kaip atrodo krastas
![]()
tai pas mane ta paskutine eile irgi graziai tiesiai gavosi, bet ten is sonu kur siaurinau ir nuleidinejau ten susitrauke... sunku paaiskint, tiesiog reiks bandyt dar karta
o ksip riedinem apsiskaiciuoti kiek akiu reikia?
bambuce parašė:
tai pas mane ta paskutine eile irgi graziai tiesiai gavosi, bet ten is sonu kur siaurinau ir nuleidinejau ten susitrauke... sunku paaiskint, tiesiog reiks bandyt da…
kad as jau neskaiciuoju tu akiu
, mezgu su 4 virbalais, tai virbalui dedu 10 akiu.
sima32 parašė:
Paskutiniai praejusiu metu darbai...
kepuriukas sunenui![]()
Šaunuolė
. Suknytė ir graži, ir panašu kad labai šilta,
Aš tai paskendau macheriniu suknelių mezgime, jau ketvirtą mezgu...
Riva parašė:
Šaunuolė. Suknytė ir graži, ir panašu kad labai šilta,
Aš tai paskendau macheriniu suknelių mezgime, jau ketvirtą mezgu...
Aciu.
Taip, suknele sildo puikiai, jau isbandyta
, mezgiau taip pat is mocheros, tik sudejau du siuliukus, kad butu storesne, kaip sau tai neturiu kantrybes su plonais siulais, man reikia, kad butu greit..
julija121 parašė:
gal kas turyt shemute sitos kepures
Principas panasus kaip mano ikeltoje nuorodoje
viruvirukose.blogspot.com/2011/01/kepurse.html
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai