Naktigone parašė:
Nusipirkau siandien sita knyga,kaip tik akcija buvo apie 4,5 eur sumokejau,tai ziuresiu ar suprasiu ka![]()
aha labai prieštaringi atsiliepimai apie ją
Naktigone parašė:
Nusipirkau siandien sita knyga,kaip tik akcija buvo apie 4,5 eur sumokejau,tai ziuresiu ar suprasiu ka![]()
aha labai prieštaringi atsiliepimai apie ją
Naktigone parašė:
oho, kur taip pigiai radai?
egliosha parašė:
oho, kur taip pigiai radai?![]()
![]()
Katik ceki paziurejau ar tikrai tiek sumokejau
tai patikslinu: 4,59 eur
radau Siauliu Akropolio Maximoj,pati nusistebejau, kad tokia nuolaida,buvo 15,03 eur o dabar tik tiek
Almukas parašė:
sveikos mezgėjėlės, gal turit šitokios kepurės mezgimo schemutę? arga galir paaiškinti kaip megzti?
Gal chemute imestumet?
gazeles parašė:
Labuka,ar geletumet chemute imesti?
Gal schema, o ne chema?
.Eva. parašė:
mes jau dvi turim ir tikrai pasiteisino, nes bet kuria kita uzdejus griebia ir nusirauna, taip jis nemegsta tu kepuriu ir bet ko kas prie veido lenda, o tie salmiuk…
O aš šalmukus mezgu nuo veiduko 5 virbalais, kaip didelę kojinę:)) Nuotrauka ne itin kokybiška, bet matosi esmė

Sariukė parašė:
O aš šalmukus mezgu nuo veiduko 5 virbalais, kaip didelę kojinę:)) Nuotrauka ne itin kokybiška, bet matosi esmė![]()
Cia kaip kulni mezgat?
Sariukė parašė:
O aš šalmukus mezgu nuo veiduko 5 virbalais, kaip didelę kojinę:)) Nuotrauka ne itin kokybiška, bet matosi esmė![]()
kokia simpatiška kepurytė !
14 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai