Klau parašė:
Sveikos.
Siandiena 37cd. (kada ov vyko nezinau) ciklas apie 30-32 dienos.. NT TEIGIAMI
Taip, deja, bet turbūt, nes jau turėtų matyti... Dabar svarbu kuo greiciau gauti operacija, nes hcg pas jus dvigubeja, tai kad neplystu kiausintakis
Negimdinis nėštumas yra toks nėštumas, kurio metu vaisius pradeda vystytis ne gimdoje, o už jos ribų. Skaityti
visą straipsnįKlau parašė:
Sveikos.
Siandiena 37cd. (kada ov vyko nezinau) ciklas apie 30-32 dienos.. NT TEIGIAMI
Taip, deja, bet turbūt, nes jau turėtų matyti... Dabar svarbu kuo greiciau gauti operacija, nes hcg pas jus dvigubeja, tai kad neplystu kiausintakis
To.the.moon.and.back parašė:
Beje, prie tokio hcg turi jau kiausintakyje matyti, ar mate?
Niekur nemate.. Buvau siandiena. Bet dar nera 5 savaiciu..
Idomiai pasake, kad matosi 2 geltonkuniai. Sako gal abu ir gamina hcg...todel gal ir dvigubeja
Klau parašė:
Niekur nemate.. Buvau siandiena. Bet dar nera 5 savaiciu..
As 6 sav pradejau tamsiai rudai teplioti, bet pas mane hcg nedvigubejo ir augo labai letai, aisku taip pat nemate, pamate pirma karta antakalnio priimamajam, kad tikriausiai negimdinis, o pries tai daktare privaciai nustate nesivystanti nors net nemate gimdoje nestumo. O ka jums patare daktare dabar daryti? Tiesiog laukti?
Be to man jusu daktare tokia abejotina, nes hcg gamina placenta, o ne geltonkunis, geltonkuniai progesterona gamina.
To.the.moon.and.back parašė:
As 6 sav pradejau tamsiai rudai teplioti, bet pas mane hcg nedvigubejo ir augo labai letai, aisku taip pat nemate, pamate pirma karta antakalnio priimamajam, kad ti…
Daktare gera, specilizuojasi nevaisingume.. Ji itria kad ne vietoje bet niekur dar jo nemato
pirmadieni pakartotinas vizitas ir tada greičiausiai guldys... O jeigu iki pirmadienio skausmai bus arba kraujavimas didelis su kresuliais tai i priimamaji..
Klau parašė:
Daktare gera, specilizuojasi nevaisingume.. Ji itria kad ne vietoje bet niekur dar jo nematopirmadieni pakartotinas vizitas ir tada greičiausiai guldys... O jei…
Laikykites, stiprybes didziausios, svarbiausia nekentekit, jei skausmas atsiras.🙏🤍
AmeRena parašė:
Sveika 6-7savaiciu berods nematė dar hcg buvo uzkiles iki 1400.prg 36
Bet pati supratau tik del prasidejusio didelio skausmo 🙏 laikykites ❤️
Labukas. Seniai labai lankiausi td,atitrukusi buvau. Uzjauciu tave del nelaimes ❣
Simansy parašė:
Sveikos,
antras negimdinis is eiles tam paciam kiausintakyje. Kurioms yra pasalintas kiausi…
Labas mergyt. Kaip tu laikais? 🌺
Laukianti.. parašė:
Labukas. Seniai labai lankiausi td,atitrukusi buvau. Uzjauciu tave del nelaimes ❣
3 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai