Autumn_Leaf parašė:
Sveikos! Tos, kurios darėtės Nipt, siunčiamą į Aneriką, per kiek dienų gavot atsakymą?
Per 9 dienas ☺️
NIPT yra neinvazinis prenatalinis tyrimas, kurio metu ištiriama vaisiaus rizika sirgti tam tikromis chromosominėmis ir genetinėmis ligomis. Skaityti
visą straipsnįAutumn_Leaf parašė:
Sveikos! Tos, kurios darėtės Nipt, siunčiamą į Aneriką, per kiek dienų gavot atsakymą?
Per 9 dienas ☺️
gvakamole parašė:
Per 9 dienas ☺️
Darbo?
Autumn_Leaf parašė:
Sveikos! Tos, kurios darėtės Nipt, siunčiamą į Ameriką, per kiek dienų gavot atsakymą?
Autumn_Leaf parašė:
Darbo?![]()
Įskaitant visas ☺️ 11d. daviau kraujo, 20d. atsiuntė atsakymus ☺️
Jumanji parašė:
O siaip kokios eiles placenta.lt? noreciau 31 dienai vizita gauti nors bus jau 12 savaite, kad is kart po didziojo echo padarytu, nes ten kiek zinau pries tyrima ec…
Taip, ten nedaro. Reikėtų prieš tai kažkur pasidaryti, nors man minėjo, kad netrukus ten teiks tokią paslaugą. O eilės tai net nežinau, man kada reikėjo ir užrašė, prisiderino prie mano poreikių.
Autumn_Leaf parašė:
Taip, ten nedaro. Reikėtų prieš tai kažkur pasidaryti, nors man minėjo, kad netrukus ten teiks tokią paslaugą. O eilės tai net nežinau, man kada reikėjo ir užrašė, …
Nzn net koki rinktis, galvoju gal uz 418 eur (verifi ilumina XY) esu 27, vyras 33, niekad nieko nebuvo seimose, daromes nes tiesiog patartina. girdejau is ginekologes kazkokios, kad nera buti ten tu mikrodeliaciju darytis, jei nieko nera buve anksciau. o gal i latvija pavaziuoti. zodziu galvoj sumaistis, niekas nepataria man
Jumanji parašė:
Nzn net koki rinktis, galvoju gal uz 418 eur (verifi ilumina XY) esu 27, vyras 33, niekad nieko nebuvo seimose, daromes nes tiesiog patartina. girdejau is ginekolog…
Nu blemba... aš nenoriu kažkaip jūsų gąsdinti ar primesti savo problemų, bet tas ginekologių aiškinimas, kad nereikia genetinių tyrimų ar mikrodelecijų mane siutina. Mano ginekologė mane griežtai atkalbėjo nuo genetinių tyrimų, nes gi "jauna ir graži" ir "kam čia pinigus mėtyt". Patikėkit, daugiau psichoterapijos seansam sumokėjau nei būčiau sumokėjusi už nipt su mikrodelecijom, kai paaiškėjo 21 nėštumo savaitę, kad vaisiui - didžiuliai apsigimimai, kuriuos būtų parodęs tas "nereikalingas" nipt su mikrodelecijomis. Tai va. Geriau mokykitės iš kitų klaidų, nes kai tenka tai daryti iš savų - labai skauda.
Autumn_Leaf parašė:
Nu blemba... aš nenoriu kažkaip jūsų gąsdinti ar primesti savo problemų, bet tas ginekologių aiškinimas, kad nereikia genetinių tyrimų ar mikrodelecijų mane siutina…
Ačiū
Merginos o kaip yra santariškių klinikoje, ar pas juos galima Nipt pasidaryti? Nes noriu rašytis nemokamai konsultacijai pas genetike su siuntymu bet nežinau ar verta? Nes jei jie nedaro Nipt, geriau tada eiti iš karto privačiai konsultacijai ir tuo pačiu Nipt tyrimui. Ačiū
5 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai