vika231 parašė:
Pasigirsiu ir asMum 2men ir 2 saw, sveriam 7,5kg o ugis 65 cm
![]()
![]()
Dideli jus
Mes 4men buvom 7.78kg ir 69.5cm
vika231 parašė:
Pasigirsiu ir asMum 2men ir 2 saw, sveriam 7,5kg o ugis 65 cm
![]()
![]()
Dideli jus
Mes 4men buvom 7.78kg ir 69.5cm
vika231 parašė:
Gimem 4.7 kg![]()
Oho vyrukas bus tvirtas, mano dickis 4kg o mazius 3.9kg gerai kad abu pries termina nes neaisku kaip butu jei buciau pernesiojus, dickis ir tai jau mane pazymejo gimimo metu neblogai kad broli teko ispjaut nes nebegaliu pati gimdyt
E
Lotus parašė:
Oho vyrukas bus tvirtas, mano dickis 4kg o mazius 3.9kg gerai kad abu pries termina nes neaisku kaip butu jei buciau pernesiojus, dickis ir tai jau mane pazymejo gi…
Eina sau.Tai didely plysimai buvo ar kas?Bet fainei tokie dickiai yra bent ka paimti
vika231 parašė:
E
Jo lb plysau, tikrai kad nebaisu paimt
naomi parašė:
Merginos kurios daret pasa airiska, kaip su foto? As uzejau i viena fotoparde tai 20 euru nulupt norejo, ar jus gal pacios fotkinot ir neset daryt ? Ar yra aparatuo…
Nu nzn as 8 eur temokejau
naomi parašė:
Merginos kurios daret pasa airiska, kaip su foto? As uzejau i viena fotoparde tai 20 euru nulupt norejo, ar jus gal pacios fotkinot ir neset daryt ? Ar yra aparatuo…
mes darem Kodak ten kur ryskina nuotraukas. pasodino prie baltos sienos, paaiskino kaip laykyti mazaja ir tada gaude kadra
nes mazoji turejo nesisypsoti, turejo nesimatyti mano ranku kai ja prilaikiau... pabandyk paklausti savo mieste kur nuotraukas ryskina manau jie ten taip pat turi balta siena
o mokejom 6.5eu uz 4 foto... tikrai nesamone moketi 20eu
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai