nimfa parašė:
aga bet dickis jau uzimtas![]()
![]()
, tai tik jaunelis po kolkas laisvas
![]()
![]()
![]()
Dickis Veronikai uzrezervuotas
nimfa parašė:
![]()
![]()
![]()
![]()
Dickis Veronikai uzrezervuotas
nimfa parašė:
![]()
![]()
![]()
![]()
tai gerai gerai, Patricia ims jaunesni
Toxic parašė:
Dickis Veronikai uzrezervuotas![]()
aga dickis Veronikos
nimfa parašė:
aga dickis Veronikos![]()
![]()
![]()
nu motkos cia jau samokslas gaunasi
kai Veronikos mamyte varys i Dublina darysim manau mamukiu susitikima!!!
is kokio tu rajono?
Mamyte gruodis parašė:
nu motkos cia jau samokslas gaunasikai Veronikos mamyte varys i Dublina darysim manau mamukiu susitikima!!!
is kokio tu rajono?
as is d-24 citywesto
nimfa parašė:
as is d-24 citywesto
o mano svajoniu rajonas
nes visalaik vyrui sakiau kad kai kraustysimes tai tik ten,as nzn ko mane ten taip traukia
Mamyte gruodis parašė:
o mano svajoniu rajonasnes visalaik vyrui sakiau kad kai kraustysimes tai tik ten,as nzn ko mane ten taip traukia
![]()
tai gal greitu laiku kraustimai lauke? kad kazkaip nieko gero ce nera pas mus, galetu vaikams zaidimu aikstele padariti nes nera,
nimfa parašė:
tai gal greitu laiku kraustimai lauke? kad kazkaip nieko gero ce nera pas mus, galetu vaikams zaidimu aikstele padariti nes nera,
na kur as gyvenu db tai netik aiksteles vaikams nera, vien nakeriai,narkomaniukai
jo kai grysiu i darba zadam morgidziu namui imti bet nezinau ar pinigine leis cityweste nusipirkti,ten brangoki namai
Mamyte gruodis parašė:
na kur as gyvenu db tai netik aiksteles vaikams nera, vien nakeriai,narkomaniukaijo kai grysiu i darba zadam morgidziu namui imti bet nezinau ar pinigine leis ci…
nu jo jei ten gyveni kur coombo ligonine tai ne koks rajonas ten, na gali rathcoole arba saggarte paziureti, ce gaunasi aplink citywesta
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai