Meshka parašė:
Nes normaliau ir ramiau apziures, as visad rinkciausi privacia apziura, o ne priimamaji, jeigu reikalas nera super degantis ir extra.
Ne visada, privatus gerai apziuri. Mokam mokescius, tad jei neramu- tiesiai i piemima
Meshka parašė:
Nes normaliau ir ramiau apziures, as visad rinkciausi privacia apziura, o ne priimamaji, jeigu reikalas nera super degantis ir extra.
Ne visada, privatus gerai apziuri. Mokam mokescius, tad jei neramu- tiesiai i piemima
Privataus kito kuriuo pasitikėčiau nežinau, vieną kartą buvau papildomai, sumokėjau 140 eur kaip į š.. labai nusivyliau. 10 min atsainaus priėmimo...
Šiaip aš kaip ir nesureikšminčiau tų tempimų ir padiegimų, nes tikrai nėra kažkas labai jau baisaus, beeet.... išlindo nerimas dėl buvusio priešlaikinio, nes dukra gimė 33sav, atitikdama 28-29 sav. o mažiukui kaip tik pilnos 29 sav.. genetikė sakė, kad visko gali būti ir šį kartą, gal mano gimda tik iki tiek tempiasi ar kažkas pan...
SunMoon parašė:
Kiekvieno teise rinktis
Meshka parašė:
Kai radau kelnaitėse rudo kraujo, skubėjau į Santarų priėmimą. Ten tik buvo pradėjęs kamštis šalintis, bet apžiūrėjo labai nuodugniai! Valandą pralaikė net.
PalaimintaMAMA parašė:
Kai radau kelnaitėse rudo kraujo, skubėjau į Santarų priėmimą. Ten tik buvo pradėjęs kamštis šalintis, bet apžiūrėjo labai nuodugniai! Valandą pralaikė net.…
Taio, jūsų atveju net nedvejočiau, bet aš tik spazmuoju, gal tai normalu... vakar diegliukai visą dieną buvo į gaktikaulį
BJAA parašė:
Privataus kito kuriuo pasitikėčiau nežinau, vieną kartą buvau papildomai, sumokėjau 140 eur kaip į š.. labai nusivyliau. 10 min atsainaus priėmimo...
Ir as, su privaciai nieko gero nesu turejus, o sumos kosmines. Visada, geriau pasitikrinti ir buti ramiai.
BJAA parašė:
Taio, jūsų atveju net nedvejočiau, bet aš tik spazmuoju, gal tai normalu... vakar diegliukai visą dieną buvo į gaktikaulį
Aš būčiau važiavus. Blogiau nebus
BJAA parašė:
Spazmai gali veikt gimdos kaklelį, jis gali sutrumpėt ir vertis anksčiau laiko ir viso to pasekoje gali prasidėti priešlaikinis gimdymas arba blogiau, prasidėt priešlaikinis su infekcija. Jūs, kaip turėjusi priešlaikinį, esate rizikos grupėje. Jūsų vietoje vykčiau į Santarų priėmimą - ten tik viena vriedna boba dirba, o visi kiti labai profesionalūs ir patikimi.
BJAA parašė:
Reikia patarimo!
Kreipkitės i priimamaji antakalnį. Arba rekomenduoju M.Šakį dirba privačiai ir antakalnį gimdymus priiminėja, super gydytojas tik geriausi atsiliepumai
Ausmieja parašė:
Spazmai gali veikt gimdos kaklelį, jis gali sutrumpėt ir vertis anksčiau laiko ir viso to pasekoje gali prasidėti priešlaikinis gimdymas arba blogiau, prasidėt prie…
Na jūs puikiai viską išmanote, taip būtent ta priežastis kaklelio ir neramina mane.
Važiuosiu tikiuosi nepapult pas piktą bobą, nes labai bijau piktų gydytojų
17 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai