Samanaa parašė:
Na ar Jums užkibo?![]()
Nea
Jau 3 IUI darem. Testas kazka rode, bet HCG 1,03... Paliksiu viska ramybej, nes pavargau nuo tos itampos. Daugiau "padraugausim", gal uzkibs naturaliai
Samanaa parašė:
Na ar Jums užkibo?![]()
Nea
Jau 3 IUI darem. Testas kazka rode, bet HCG 1,03... Paliksiu viska ramybej, nes pavargau nuo tos itampos. Daugiau "padraugausim", gal uzkibs naturaliai
Nykštukė parašė:
Sakykite, ar greit praejo berimas? Nes man vis daugeja, o vaistu jau negeriu savaite.
Man greitai uzejo berimas, minuciu reikalas, bet gausiai labai ir per val praejo ir taip pora kartu..
Samanaa parašė:
Sveikos, tos kurioms padėjo ovitrelle, kelinta diena po susileidimo pamatet nėštumą? Man testą darytis pirmadieni, bet negaliu sulaukt tai šiandien dariau ir tuscia…
Sveika, pirmą kartą, kai neužkibo testą pasidariau 13d po ovitrelle - tuščia. Antrą kart, Kai pastojau - vaiduoklis 13po ovitrelle jau buvo 🙂 bet manau kiekvienai individualiai. Pilvą maudė taip pat kaip prieš mm - pagal simptomus niekaip nebūčiau atskyrusi.
Novasta parašė:
Sveika, pirmą kartą, kai neužkibo testą pasidariau 13d po ovitrelle - tuščia. Antrą kart, Kai pastojau - vaiduoklis 13po ovitrelle jau buvo 🙂 bet manau kiekvienai i…
Kaip smagu, kad Jums pasiseke 😊 man ir maudžia pilvą, bet manau čia iš to per didelio noro kai pradedi jaust visus galimus simptomus 😊
Samanaa parašė:
Kaip smagu, kad Jums pasiseke 😊 man ir maudžia pilvą, bet manau čia iš to per didelio noro kai pradedi jaust visus galimus simptomus 😊
As ir 11 diena susileidus, bet man tokie diegliai diegia sonus..
Marmaledas parašė:
As ir 11 diena susileidus, bet man tokie diegliai diegia sonus..
Man nuo vakar dešinį šoną skauda, gal kiaušides kokia nežinau, net nemalonu
Samanaa parašė:
Man nuo vakar dešinį šoną skauda, gal kiaušides kokia nežinau, net nemalonu
Man mausdavo visada kai būdavo ov. Kadangi turiu cista visomis vaisingomis dienomis jausdavau ta puse kurioje yra foliai. Tai gal tiesiog jaučiate vaisingas dienas. Nes kaip ten bebūtų ov vyksta tin vaiisngu dienų viduryje. Po to po truputi prasideda antra fazė. Kiek folikulu turit? Nes būna kad jeigu kiausideje uzauga daugiau nei 1 folikulas irgi maudžia. Pas mane kažkada buvo 4 dariniai kiaušidėj. Cista ir 3 folikulai. Tai iki pat mmm jaučiau toje pusėje skausmą. Bet kai atėjo mmm taip palengvėjo nes nuime skausmą 😀
2 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai