edkotryna7 parašė:
Sveiki man įdomu ar gausiu išmoka išėjus į dekreta bet šiuo momentu nedirbu stoviu darbo biržoje nes esu po vaiko atostogų taip jau gavosi norėjau eiti į kitą darbą…
Gausit. Kol gaunat bedarbio ismoka, stazas eina ir toliau.
Nėštumo ir gimdymo atostogos (NGA) arba dekretinės prasideda, kai nėštumui sueina 30 savaičių. Skaityti
visą straipsnįedkotryna7 parašė:
Sveiki man įdomu ar gausiu išmoka išėjus į dekreta bet šiuo momentu nedirbu stoviu darbo biržoje nes esu po vaiko atostogų taip jau gavosi norėjau eiti į kitą darbą…
Gausit. Kol gaunat bedarbio ismoka, stazas eina ir toliau.
vaidulee2 parašė:
Sveiki. I dekreta iseinu rugpjucio 30d. Tai kokio laikotarpio pajamos bus skaiciuojamos? Ar nedarbingumo pasalpa isiskaiciuos? Ir kaip geriau butu imti atostogas da…
2018.07.01-2019.06.31
Taip.
Ziurint ar ieis menesiai dirbti ar buvimas kazkiek nedarbingume, i paskutinius 3 men is kuriu skaiciuotu atostoginius.
Jolanta-K@J mama parašė:
2018.07.01-2019.06.31
Taip.
O galit paaiskin,kodel gaunasi 2men neieinantys? Liepos men ir rugpjutis nelb susigaudau,nes tik zn,kad viena men praleist reikia.. o gal pasikoreguot su gine reiktu dar dekreto data,kad pvz butu rugsejo 2d. Tai kaip suprantu tada nesiskaiciuotu tik rugpjutis? Ar klystu? Aciu!
vaidulee2 parašė:
O galit paaiskin,kodel gaunasi 2men neieinantys? Liepos men ir rugpjutis nelb susigaudau,nes tik zn,kad viena men praleist reikia.. o gal pasikoreguot su gine reikt…
Nu tai dekreto isejimo menuo ir menuo iki dekreto neieina.
Galit ir rugseji eiti, tada skaiciuos is 2018.08.01-2019.07.31 laikotarpio.
Laba diena, iškilo klausimas kaip vpa apskaiciuos ar visa dekreto suma ieis ar kaip ja ten isdalins? Nga yra iki 12.12 ,o vpa laikotarpis uz kuri skaociuos pajamas bus 2018.11.01-2019.10.31, tai as alga gausiu iki dekreto ir po to ta dekreta uz 126 dienas ir viskas, tai ta ismoka pilnai skaiciuosis? Kazkaip pasimetus
MGK- parašė:
Laba diena, iškilo klausimas kaip vpa apskaiciuos ar visa dekreto suma ieis ar kaip ja ten isdalins? Nga yra iki 12.12 ,o vpa laikotarpis uz kuri skaociuos pajamas …
Vienas menuo is NGA ismokos neieis, sodroj jusu NGA ismoka isdalinta i menesius.
Jolanta-K@J mama parašė:
Vienas menuo is NGA ismokos neieis, sodroj jusu NGA ismoka isdalinta i menesius.
Tai tarkim gaunu 4000 uz nga, tai i vpa isiskaiciuos tik 3000 ?o visas sias sumas skaiciuos ne ka pervede o kas ant popieriaus? Ir beje kokie mokesciai dabar nusiskaociuoja nuo nga o vpa?
MGK- parašė:
Tai tarkim gaunu 4000 uz nga, tai i vpa isiskaiciuos tik 3000 ?o visas sias sumas skaiciuos ne ka pervede o kas ant popieriaus? Ir beje kokie mokesciai dabar nusisk…
Taip.
PSD ir GPM
16 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai