olivijaz85 parašė:
Tai vaiko priežiūros išmoka yra apmokestinta reiškias
Taip. Ir vpa, ir nga išmokos yra apmokestintos
Su individualios veiklos pažyma dirbantys, mažųjų bendrijų nariai, individualių įmonių savininkai ir kt. turi teisę gauti išmokas. Skaityti
visą straipsnįolivijaz85 parašė:
Tai vaiko priežiūros išmoka yra apmokestinta reiškias
Taip. Ir vpa, ir nga išmokos yra apmokestintos
DeeDee28 parašė:
Sveikos, gal kas susidūrė ir galės atsakyti. Skaičiau, kad auginant vaiką iki 8 metų, vienas iš tėvų gali būti draudžiamas valstybės lėšomis. Jei antruosius VPA met…
Kas menesi ne, jeigu ligoniu kasoi pateiksit prasyma, kad butumete drausta, bet deklaruojant pajamas vistiek reikes susimoketi.
Jolanta-K@J mama parašė:
Kas menesi ne, jeigu ligoniu kasoi pateiksit prasyma, kad butumete drausta, bet deklaruojant pajamas vistiek reikes susimoketi.
Jolanta-K@J mama parašė:
Supratau, ačiū 😊
KarmiI parašė:
Gal kas su tuo susidūrėte, buvau VPA dabar esu darbo biržoje, eisiu į kursus o po to dirbti su individualia veikla. Ar aš galėsiu išeiti į motinystės ir vpa atostog…
Taip, jeigu turėsit stažo
jurguteeee parašė:
Mielosios! O jei neturiu stažo pakankamo? Pastaruosius dvejus metus dirbau ind v, bet nesu tikra, kad pakankamai uždirbau... mokesčius mokėjau sąžiningai, VSD dekla…
Jeigu neturite stažo, tai gausit tik vienkartinę nėščiosios išmoką iš soc.skyriaus. Stažą galit pasitikrinti Sodros paskyroje
KarmiI parašė:
O sodros puslapyje galima sužinoti ar aš turiu reikiamą 12 mėn stažą per 24mėn. Išmokai gauti? Ar tik vykti į pačią Sodrą?
Galima ir Sodros puslapyje
9 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai