Vyšniukytė parašė:
Na ką. Dalinuosi savo ryškėjimu ir keliauju beveik su šypseną kraujo priduoti.😊 žiūrėsim ką skaičiukai parodys🤭
Gerų Jums skaičiukų! Labai gražūs ryškėjimas.
Vyšniukytė parašė:
Na ką. Dalinuosi savo ryškėjimu ir keliauju beveik su šypseną kraujo priduoti.😊 žiūrėsim ką skaičiukai parodys🤭
Gerų Jums skaičiukų! Labai gražūs ryškėjimas.
Beata B parašė:
Labas rytas mergaitės!
Norėjau paklausti, ar gali būti, kad mm dieną NT gali rodyti vos vos matomą vaiduo…
Gali! Pradėjau anksti vaiduoklių gaudyt, bet tik 13dpo atsirado vos įžvelgiamas. Mano mm turėjo būti 15dpo, bet vis dar vaiduoklis neryškus buvo. Tik šiandien, kai jau dvi dienos vėluoja mm, pasirodė gėrokai ryškesnis
matyt vėlesnė implantacija buvo
visi testai jautriausi, 10mIu 
DžiaugsmoSaulytė parašė:
Gali! Pradėjau anksti vaiduoklių gaudyt, bet tik 13dpo atsirado vos įžvelgiamas. Mano mm turėjo būti 15dpo, bet vis dar vaiduoklis neryškus buvo. Tik šiandien, kai …
Ačiū jums už atsakymą ❤️bandysiu stebėti ryškėjimą, jaigu aišku bus🤭

Sveikos merginos. Vakar dariausi nt buvo matoma isdziuvo ir stai nesimato nieko(virsutine foto) siryt dariausi vel ir izdziuvus matosi) dar kartoti ir stebeti ar jau galima tiketis stebuklo? (Nt vienos firmos noris suzaist su vienais tada pirktau kitus, anksciau sie nieko nerodydavo kad ir kaip noredavau)
anamika21 parašė:
Sveikos merginos. Vakar dariausi nt buvo matoma isdziuvo ir stai nesimato nieko(virsutine foto) siryt dariausi vel ir izdziuvus matosi) dar kartoti ir stebeti ar ja…
Išdžiūvimo nevertinti kaip teigiamo. Jei čia exacto nt, tai jie dideli melagiai, bandykit kitokį.
Hermes parašė:
Gal įgudusios akys pasakys, 2 dienos iki mm, mėlynas pregnatest. Atsirado 3-5min, paskui žinoma truputį paryškėjo. Ar čia panašu į tą apgaulingalą šitų testų juoste…
Mane būtent šie ne kartą apgavo su tokiu vaizdu 🙈
15 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai