k-o-m-a parašė:
nu sako ne 100 proc bet berniukastaip ir jautem
![]()
Ir as prisidedu prie sveikinimu
k-o-m-a parašė:
nu sako ne 100 proc bet berniukastaip ir jautem
![]()
Ir as prisidedu prie sveikinimu
Mes laukiam princesytes, pirma karta sake kad greiciausiai mergyte, berniuko nesimato, o antra karta uzpakaliuka buvo atsukus, tai nemate, bet ir pasake, kad berniukisko nieko nemato
tai as jau manau kad bus mergyte, kazkaip jauciasi, o gal visgi labiau norisi, nes jau kavalieriu turim
Koma ,su mazu-dideliu jusu dziaugsmu dziaugiuos kartu
Tokie ispudziai nesikartoja
Del pleiskanyciu ...ju taip greit neatsikratysi ,kaip kad noretus
irgi tepdavau su aliejuku pries maudant ,vonioj sukuodavau ,isplovus su muiliuku vel sukuodavau ......laiko ir kantrybes prireiks .Draskant su nagu ,krapstant
jas galima lengvai pazeisti odele ir gauti rimta infekcija ...
MUKAS parašė:
Koma ,su mazu-dideliu jusu dziaugsmu dziaugiuos kartuTokie ispudziai nesikartoja
![]()
Del pleiskanyciu ...ju taip greit neatsikratysi ,kaip kad noretus
irgi tepdavau su aliejuku pries maudant ,vonioj sukuodavau ,isplovus su muiliuku vel sukuodavau ......laiko ir kantrybes prireiks .Draskant su nagu ,krapstant
jas galima lengvai pazeisti odele ir gauti rimta infekcija ...
nedraskau as net nesukavau su tom sukytem tik su aliejuku tepu ir viskas .isivaizduoju kad reiks ilgai laukti bet mum nelabai daug yra ju tai labai nepergyvenu tik idomu ka kitos mamytes dare ar daro.
Sveikos esancios ir busimos mamytes norvegijoje,
Esu naujoke siam forume
ir aplamai besilaukianti naujoke
Siuo metu taip pat esu norvegijoje. Siek tiek pasimetus ir turputi sumisusi,nes pries keleta deinu suzinojau,kad laukiuosi
antradieni lankiausi pries kelione i cia pas ginek.,tai nudziugino,kad mano nestumas apie 2sav.
kolkas neskraidau padebesiais,nes gydytojas nuteike mane,kad dar visko gali but,tai po truputi stengiuosi save ramint ir tikiuosi,kad viskas bus gerai!
Tikiuosi priimsit mane i savo rata,galesit patart,kartais sudrausmint,jei ka ne taip parasysiu ar klysiu
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai