suoma83 parašė:
Na tai ka,ateinu su tokiomis naujienomis. Pakartojau prolaktino tyrima po savaites pagal rekomendacijas, darytis iki 9,30, nevalgyti,negerti,nesportuoti,netrynti kr…
Na va. Tai liux
Prolaktino kiekio padidėjimas gali lemti nevaisingumą ir riboti galimybes susilaukti kūdikio. Ši būklė dar vadinama hiperprolaktinemija. Skaityti
visą straipsnįsuoma83 parašė:
Na tai ka,ateinu su tokiomis naujienomis. Pakartojau prolaktino tyrima po savaites pagal rekomendacijas, darytis iki 9,30, nevalgyti,negerti,nesportuoti,netrynti kr…
Na va. Tai liux
suoma83 parašė:
Saunu geros naujienos
Vilma.Si parašė:
Aciuna taip visoms skirtingai,bet manau ir jus
Zmona-MamaBet kai bijai duoti krauja ar tas stresas neveikia neigiamai?
![]()
LaMona parašė:
Man gydytojas bromą liepė nutraukti trečios savaitės pabaigoje![]()
Kai jau lauketes trecia savaote? Nepakito prolaktinas? Labai anskti nutrauke
ir ar dare magnetini rezonansa? Man buvo1000,sake gerti po tabl,jeigu per puse metu nepastosiu,spermograma vyrui darytu. Ar kurios vyra tyre pries skiriant vaistus?
suoma83 parašė:
Kiek laiko geret broma?nes gal praziurejau...
Danute j parašė:
Kai jau lauketes trecia savaote? Nepakito prolaktinas? Labai anskti nutraukeir ar dare magnetini rezonansa? Man buvo1000,sake gerti po tabl,jeigu per puse metu …
Taip. Trečią savaitę liepė traukti. Aišku, kad sukilo prl. Aš krausčiusi iš proto - pasidariau prl tyrimus, gal 700 ar 900 buvo, dabar nepamenu, ir rodžiau juos savo gydytojui, sakiau, kad žirniuką savo nunuodysiu. Iki nėštumo testo dar buvo savaitė likusi. Bet gydytojas man pasakė nesinervinti ir tyrimų prl nedaryti ir jokio žirniuko nenunuodysiu, nes embrionams prl nekenkia, jei žirniukas įsikibs, tai ir taip organizmas ims prl gaminti, nes nėščių moterų prl yra aukštas ir leliukams jis nekenkia, o kenkia prl kiaušialąstėms t.y. kol jos nėra apvaisintos.
Mrt man nedarė niekas, nes sakė per maži skaičiai, kad būtų galima įtarti ką tupintį galvoje, o be to man prl užkilo po nepavykusio ivf, tai turbūt jį hormoniniai vaistai iššaukė.
Vyro turto tyrimą esame darę gal tris kartus ir dar tris kartus per iui. Bet bromą skiriant tikrai niekas į vyro tyrimo rezultatus nežiūrėjo
LaMona parašė:
Taip. Trečią savaitę liepė traukti. Aišku, kad sukilo prl. Aš krausčiusi iš proto - pasidariau prl tyrimus, gal 700 ar 900 buvo, dabar nepamenu, ir rodžiau juos sav…
O kodel darete tris kartus vytui tyrimus(spermograma)? Pirmas neparodo tiksliai?
Danute j parašė:
O kodel darete tris kartus vytui tyrimus(spermograma)? Pirmas neparodo tiksliai?
Nebesusigaudau del to bromcriptino vartojimo
kiek gydytoju tiek nuomoniu
norisi,kad pastoti ir islaikyti,ir nepakenkti maziukui
Danute j parašė:
Pirmą kartą darėme todėl, kad ieškojome priežasčių kodėl nepastojame. Po to sužinojome apie tai, kad dar toks dnr fragmentacijos tyrimas gali būti reikšmingas, todėl antrą kartą tyrėmės, o kadangi jau nuo pirmo tyrimo buvo praėję apie pusę metų, tai nusprendėme viską pakartoti. Tik žioploki buvome, nes prieš tyrimą susilaikymo laikas neatitiko reikalavimų, tai gavome labai prastus rezultatus ir tada, kai kreipėmės į užsienio kliniką, ten viską darėme iš naujo, tuo labiau, kad planavome ivf, o toje klinikoje visi tyrimai turi būti ne senesni kaip 6 mėn. Tai va trys tyrimai ir gavosi. Mes ilgai negalėjome pastoti - beveik du metus, tai visus tyrimus, ne tik vyro, reikėdavo kartoti
Danute j parašė:
Nebesusigaudau del to bromcriptino vartojimokiek gydytoju tiek nuomoniu
norisi,kad pastoti ir islaikyti,ir nepakenkti maziukui
![]()
Na, man gydytojas sakė, kad mažiukui prl nekenkia. Ir tikiu juo. Va dabar man nėštumo vidurys, o jau priešpienio yra, tai reiškia, kad prl tikrai labai aukštas. O žirniukas gražiai vystosi
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai