Kraca parašė:
Pirma kartą pastojau 41 metų, bet... na po to vaikščiojom per gydytojus, ginekologų, endokrinologų ir visi sakė turit susilaukti, viskas tvarkoje pas mane tvarkoje …
Mėginkite!
Kraca parašė:
Pirma kartą pastojau 41 metų, bet... na po to vaikščiojom per gydytojus, ginekologų, endokrinologų ir visi sakė turit susilaukti, viskas tvarkoje pas mane tvarkoje …
Mėginkite!
Gaja parašė:
As tai galvoju, jei natūraliai ciklas dar yra, tai dar duota pastoti jumso kas ka kur sukios, tai koks skirtumas, cia gi jūsų gyvenimas
Tai jums dabar kiek m…
Na taip, ciklas net tvarkingesnis nei buvo iki 40-ies metų
Viduje norisi patirti tą motinystės jausmą. O man jau nebe už kalnų 48 bet mm man prasidėjo normalios kažkur 20-ies tai matyt dar laikrodukas nepratiksėjo
Zhiuli parašė:
Tikrai nenuleiskit rankų. Vienas dalykas turėti užaugintus vaikis ir netikėtai trečiu pastoti, visai kitas planuotis, tikėtis daug metų, svajoti. Dar turit truputį …
Ačiū už palaikymą
O jums staigmena, bet tokia Dieviška dovana, kurios manau daugelis baltai pavydi ;)
Pasikeitusi parašė:
Ir man kartais atrodo- na kam čia bereikia, bet matyt taip turejo būti. Svarbu sveikas vaikas!
Man jau kai artėja, tai jau labai reikia. Pradžioj irgi buvo tokių minčių. Negali juk iš karto mylėti, kai neplanavai. Bet tam ir duoti 9 mėnesiai, kad pradėtum laukti, mylėti
Pasikeitusi parašė:
I
Nu va, ta pati situacija. Tik aš net vonios nesileidau, tiek mam dzin buvo 🤣. Ir tik jau kai savaitę vėlavo mėmės, prisiminiau tą vieną kartą buvus, puoliau testą pirkti 🤣
Kraca parašė:
Na taip, ciklas net tvarkingesnis nei buvo iki 40-ies metųViduje norisi patirti tą motinystės jausmą. O man jau nebe už kalnų 48 bet mm man prasidėjo normalios …
Nu tai, pas jus viskas vėluoja. Man pvz 12-os ciklai prasidėjo, o dar 42 gimdysiu. Taip kad ramiai. Juk ant kaktos neparašyta, kiek tų metų
Pasikeitusi parašė:
Klaipėdos.
O Klaipėdoje ar yra genetikų? Kur jūs žadate daryt genetinius? Aš ir iš tos pusės, Klaipėda būtų arčiausiai, tik ar verta čia?
Kraca parašė:
Na taip, ciklas net tvarkingesnis nei buvo iki 40-ies metųViduje norisi patirti tą motinystės jausmą. O man jau nebe už kalnų 48 bet mm man prasidėjo normalios …
As tai irgi linkiu jums nepasiduoti, ov vyksta tai ir pastoti galite, tik reikia aisku ieškoti priežasčių, o dirbtinį nenorite pabandyti? Yra ifv temute viesa, ten jei įdomu galite pasidomėti
Fauna-TVTB parašė:
As tai irgi linkiu jums nepasiduoti, ov vyksta tai ir pastoti galite, tik reikia aisku ieškoti priežasčių, o dirbtinį nenorite pabandyti? Yra ifv temute viesa, ten …
Na kiek ieškojom priežasčių jaunesni būdami tai vis kartojo kad viskas tvarkoje. O dėl dirbtinio tai nesirįšiu nes prisiskaičiau kad nėra sėkmingų 100% o nusivilti dar kartą nelabai norisi, jei jau natūraliai pavyks tada jau ok. O be to mes jau abu gerokai virš 42 metų tad dirbtinio net nedarys pagal amžių
rimshiuks parašė:
O Klaipėdoje ar yra genetikų? Kur jūs žadate daryt genetinius? Aš ir iš tos pusės, Klaipėda būtų arčiausiai, tik ar verta čia?
Aš planuosiu į Vilnių važiuoti. Klaipėdoje atlieka taip pat.
14 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai