Lapa parašė:
Jeeee!!! Sveikinimai!! Su suneliu, ir dar po tiek laiko; isivaizduoju, jog esat euforijoj!
Nu vyras moka pamaitinti. Man kas paliktų vienai, jaučiu vėl zonduoti reiktų
Lapa parašė:
Jeeee!!! Sveikinimai!! Su suneliu, ir dar po tiek laiko; isivaizduoju, jog esat euforijoj!
Zhiuli parašė:
Smagu girdeti kad valgo mazutis po truputuka.
Zhiuli parašė:
Panos, mes namie
Kai miela, kad jau namuose, 💕🌷🌼
Zhiuli parašė:
Kai rasei kad vyras blusta is dziaugsmo taip smagu skaityti! Atgijo namai turbut ..kudikio kvapas po daugelio metu :)😻
Lapa parašė:
Kai rasei kad vyras blusta is dziaugsmo taip smagu skaityti! Atgijo namai turbut ..kudikio kvapas po daugelio metu :)😻
Ką ten atgijo. Vidurinėlis pas močiutę, nes ten privat kiemas, kad į lauką galėtų išeiti. O mes su diedu du zombiai nuo miego trūkumo, tai tiek ir to atgijimo 🤣
Zhiuli parašė:
Aš tokio pat amžiaus neplanuotai pastojau, o šiandien grįžau namo su savo mielybe. Labai džiaugiuosi, kad jį turiu, o vyras iš viso blūsta, atsidžiaugti negali…
Sveikinu.Kaip miela girdėti,tikuosi ir mus viskas baigsis did džiaugsmu.
Zhiuli parašė:
Ką ten atgijo. Vidurinėlis pas močiutę, nes ten privat kiemas, kad į lauką galėtų išeiti. O mes su diedu du zombiai nuo miego trūkumo, tai tiek ir to atgijimo 🤣…
Va va to miego trūkumo,biški baiminuosi.Kai pamenu anksčiau, buvau jaunesnė kažkaip lengvai ištverdavau,o dabar kai jau įpratę miegoti be trukdžių ,įdomų įdomu kaip čia bus.
pažįstamoji78 parašė:
Va va to miego trūkumo,biški baiminuosi.Kai pamenu anksčiau, buvau jaunesnė kažkaip lengvai ištverdavau,o dabar kai jau įpratę miegoti be trukdžių ,įdomų įdomu kai…
Man ir jaunai sunku buvo, ir dabar
Aš labai miegalė
Zhiuli parašė:
Man ir jaunai sunku buvo, ir dabar
Aš labai miegalė
Niu bus matyti,va dabar sau jaučiuosi ismiegojus nuo 22.00 iki 4.30
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai