Violpran parašė:
Sveikinimai![]()
![]()
![]()
Aciu uz virusiuka mes juo pasinaudosim![]()
![]()
aciukas
Violpran parašė:
Sveikinimai![]()
![]()
![]()
Aciu uz virusiuka mes juo pasinaudosim![]()
![]()
aciukas
niniukass parašė:
Sveikutesmano mmm turejo buti 23d bet iki siandienos nera
taigi pasidariau testuka o ten du pagaliukai
ne toks ryskus kaip pirmas bet matomas
sunku dar paciai suvokti, bet esu be galo laiminga
tikiuos kad si karta viskas bus gerai
![]()
Jums siunciu viiiiiiiirrrrrrruuuuuuuuuuuusssssssssiiiiiiuuuuuuuuukkkkkkaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
Sveikinu mergyt
labai dziaugiuosi uz jus
linkiu kuo ramesniu 8 menesiu
niniukass parašė:
![]()
Jums siunciu viiiiiiiirrrrrrruuuuuuuuuuuusssssssssiiiiiiuuuuuuuuukkkkkkaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
as irgi prisijungiu prie sveikinimu
gaudau virusiuka
Simonele parašė:
Sveikutes, musu zirniukas ir vel pabego, be dideliu skausmu ir kraujavimu. Po pirmu mmm jau leido vel planuoti, nes nereikejo daryti nei valymo, nei jokiu vaistuku naudoti. Per si menesiuka dar pasitikrtinsiu del bakteriju visokiu. o ir ginius cia Lt sake,kad jokios cistos pas mane nebuvo, tai buvo geltonkunyis,kuris visos turim, kai iseina kiausinelis.Ziedeli, man po pirmo nesivystancio sake laukti 2-3 ciklus, palaukiau tik menesiuka ir vel kibom i darbus, pastojau po 4 ciklu, bet va vel nelaimingai, o jau turejo gimda buti atsigavusi ir pasiruosusi, tad zinok zmogus,kada cia geriau viska daryti
![]()
Simonele, labai uzjauciu tave
laikykits mergyt, mes visos su tavimi, kartu nusiviliam, viena kita palaikom ir vel atrandam savyje ir viena kitoje jegu ir vilciu..
Su gydytoju koncultavaisi kaip tavo sveikatele? Cistos neturi kaip supratau (labai del to dziaugiuosi uz tave
) o dareisi kokius kitus tyrimus?
niniukass parašė:
![]()
![]()
![]()
ciumpu ir begu, kad niekas neatimtu
man jo labai reikia...
Simonele parašė:
Sveikutes, musu zirniukas ir vel pabego, be dideliu skausmu ir kraujavimu. Po pirmu mmm jau leido vel planuoti, nes nereikejo daryti nei valymo, nei jokiu vaistuku naudoti. Per si menesiuka dar pasitikrtinsiu del bakteriju visokiu. o ir ginius cia Lt sake,kad jokios cistos pas mane nebuvo, tai buvo geltonkunyis,kuris visos turim, kai iseina kiausinelis.Ziedeli, man po pirmo nesivystancio sake laukti 2-3 ciklus, palaukiau tik menesiuka ir vel kibom i darbus, pastojau po 4 ciklu, bet va vel nelaimingai, o jau turejo gimda buti atsigavusi ir pasiruosusi, tad zinok zmogus,kada cia geriau viska daryti
![]()
sveikute, kaip uzjauciu tave..
as jau galvojau viskas bus gerai.. gal ir gerai kad as nepastoju, kai nera nieko tai ir nera ko gedeti... nes jei man antra karta vargiai isgyvenciau... turejau mazyti voveriuka, mylejau be galo, nes jis atejo pas mane pora savaiciu iki turejusios buti gimdymo datos, galvojau pats Dievas atsiunte kad sirdis atsigautu... ir ka, pries pora dienu jis pasimire, antradienio laukiu vel viena, be dziaugsmelio ant ranku
cia ne i tema rasau, bet zinok kad labai tave uzjauciu, maniskis taip pat perduoda tau stiprybes ir linkejimus
Simonele parašė:
![]()
Liūdna, Simonele
Bet laikykis! Na tikrai turi gi Tau pasisekti! Gerai bent tai, kad be skausmų ir kad gavai leidimą vėl planuoti nedelsiant. Sėkmės Tau didelės!
As tai po pirmojo negalejau planuoti 6metus nes man stogas ciuoze isdrisau po 6metu,nes tikrai nenorejau buvau labai issigandus,bet vel deja nesekmingai,dabar praejo jau 9men planuoju trecia karta tikekimes si ksrta viskas bus gerai,kyla visokiu abejoniu,bet ka daryt,reikia bandyt
9 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai