Haiccka parašė:
sveikos. nesuprantu ar cia normalu, praejus dviem savaitem po persileidimo, nezmoniskas skausmas pilve, galva sukas, jauciu kad turiu temperaturos, vakar tik trup…
Apsilankykit priimamajam
Savaiminio persileidimo rizika yra didžiausia pirmojo trimestro metu: juo baigiasi apie 15 procentų visų žinomų nėštumų. Skaityti
visą straipsnįHaiccka parašė:
sveikos. nesuprantu ar cia normalu, praejus dviem savaitem po persileidimo, nezmoniskas skausmas pilve, galva sukas, jauciu kad turiu temperaturos, vakar tik trup…
Apsilankykit priimamajam
Sveikos, as irgi 23d turejau savaimini persileidima, jis pats iskrito.. jokiu valymu nereikejo. Tik zinot kas skaudziausia? Mane pagulde i ligonine, nes tepiojo,o nakti pries pasirode kraujas. Ta pacia diena, gal valanda pries mane apziurejo, sirdute plake, bet po valandos prasidejo nesveiki skausmai, norejau reikti, raitytis.. ir nuejusi i tuoleta... tuo ir pasibaige. Antra diena is eiles negaliu nustoti verkti, praradimas yra toks skausmas.. save guodziu,kad 14 sav gal dar nebuvo tiek daug, jei butu atsitike veliau butu dar skaudziau.. ir siaip kai pagalvoju .. istiesu gyvenimas yra negailestingas, nuo taves niekas nepriklauso... ir dar ta nakti kai jis isejo.. as pakvieciau sesele paziureti ir ji man vos ne draskydama akis pasake : "jei as nesu isitikinus,kad tai vaikas is kur tu gali zinoti"? as tada jai norejau trenkti.. as mama, as ji iskritusi paemiau. man nereikia dar kazkieno sapalioniu,kad gal dar ne jis.... tai buvo pirmasis mano nestumas, bet po jo supratau,kad noriu noriu ir dar karta noriu buti mama.. nes kai suzinai,kad laukiesi, kai zinai,kad viduje plaka antra sirdute tai yra pats nuostabiausias jausmas... as esu dar jauna, man 22 ir tikiu,kad tikrai dar turesiu leliuka.
Sveika Šiaure, užuojauta tau, as taip pat neseniai netekus vaikiuko.. kaip ir tu rasai gerai jog tai patyrem ne veliau.. jog nereikejo vaikelio isgimdyt..
pati gyvenu siuo metu skausme.. kaip bebutu keista, bet iki siol pasiskaiciuoju savaites.. vis gyvenu tuo.. po poros savaiciu turejau jau judesiukus pajaust
siandien uzsibaigiau biliuteni, nors daktare sake jei blogai pasijusiu ateit pas ja ir vel ji atsidaryt.. kol laukiau eiles pas daktare.. dziaugiausi reginiu kaip mama su dukryte zaide ir bendravo.. tas mane labai sugraudino.. vos tvardziau asaras.. tiesiog dabar kiekvienas vaikas man primena tai ko netekau.. netekom.. Manau jog vyram siek tiek lengviau.. o mes moterys nesiojom savo mazylius, jautem..
As taip norejau but mama, jog dabar dar labiau trokstu.. bet bijau kuri laika bandyt is naujo.. as taip pat jauna 21 ant nosies.. siaip bent man emociskai padejo laiskelio rasymas mazyliui.. linkiu visoms stiprybes
cherry in the air parašė:
Sveika Šiaure, užuojauta tau, as taip pat neseniai netekus vaikiuko.. kaip ir tu rasai gerai jog tai patyrem ne veliau.. jog nereikejo vaikelio isgimdyt..pati g…
Ir as tai patyrus merginos, skausmas neispasakytas, turejau echo buvo 11 ir 3 o 12 sav sustojo sirdele, pradejau lyg ir kraujuot 15 sav tik, siaubinga tikrai, bet turit buti stiprioa, pati labai laikiausi, aisku verkiau naktim viena, mano turejo gimti sausio men, dabar Dievas atsiunte dar viena mazyli, tikiuosi si karta nepabegs ir laimingai pagimdysiu tik jau birzeli...stiprybes Jums, patikekit, viskam reikia laiko..
Trish@ parašė:
Ir as tai patyrus merginos, skausmas neispasakytas, turejau echo buvo 11 ir 3 o 12 sav sustojo sirdele, pradejau lyg ir kraujuot 15 sav tik, siaubinga tikrai, bet t…
Po kiek laiko Pastojote ?
ir sveikinimai !!
Trish@ parašė:
Pastojau visai netycia, neplanavom leliuko po tokio skaudaus nutikimo...liepos 31 padare valyma ir rugseji jau pastojau, spali suzinojau kad laukiuosna dabar ti…
Nu kaip smagu
As tik keistus skausmus ir kazkokie keisti jausmai jauciu pilve, cia gal organizmas pranesa kad turetu kazkada prasidet periodas.. nes jai testa nestumo pasidaryciau tai manau po persileidimo dar jis man teigiama rodytu.. nezinau verta ji dabar dar pirkt, ar dar laukt menesiniu..
nes lapkricio 4 ivyko persileidimas, tai idomu kiek laiko testas teigiama turi rodyt.. arba reik vaziuot nusipirkt ir pasidaryt
Haiccka parašė:
Nu kaip smagu![]()
As tik keistus skausmus ir kazkokie keisti jausmai jauciu pilve, cia gal organizmas pranesa kad turetu kazkada prasidet periodas.. nes ja…
Palauk dar biski
man velavo menesines 10d ir tik tada pasidariau
nelabai tikejau :))
Trish@ parašė:
Palauk dar biskiman velavo menesines 10d ir tik tada pasidariau
nelabai tikejau :))
man po persileidimo dar menesines nepasirode..
dar vis laukiu..
Haiccka parašė:
man po persileidimo dar menesines nepasirode..dar vis laukiu..
Na tada zinoma pasidaryk, jei manai, kad galetu uzkibti :))))
12 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai