šiaurė123 parašė:
Sveikos. Praejo beveik menuo po persileidimo ir jau pora savaiciu nebebuvo kraujo, bet sian kazkokios vel isskyros atsirado negausios. Ar Jum taip buvo???
Buvo, kaip menesines, poto dingo, pi men atsirado menesines
Savaiminio persileidimo rizika yra didžiausia pirmojo trimestro metu: juo baigiasi apie 15 procentų visų žinomų nėštumų. Skaityti
visą straipsnįšiaurė123 parašė:
Sveikos. Praejo beveik menuo po persileidimo ir jau pora savaiciu nebebuvo kraujo, bet sian kazkokios vel isskyros atsirado negausios. Ar Jum taip buvo???
Buvo, kaip menesines, poto dingo, pi men atsirado menesines
tai va... ir aš šiandien sužinojau, kad nesivystantis. Laukiu persileidimo
Jau trys savaitės kaip nesivysto bet nei tepliojimų nei skausmo nėra. Tikiuosi viskas greitai ir neskausmingai praeis, kol kas tik emocinis skausmas... Po persileidimo kada pas daktarę ėjote? Reikia kad patikrintų ar viskas gerai išsivalė ir patvirtintų kada galima planuoti kitą nėštumą???
Rosy parašė:
tai va... ir aš šiandien sužinojau, kad nesivystantis. Laukiu persileidimoJau trys savaitės kaip nesivysto bet nei tepliojimų nei skausmo nėra. Tikiuosi viskas …
Mieloji, as po nesivystancio pastojau po pusantro menesio visai netycia nors sake, kad be puses metu neplanuociau, man dare valyma, as nelaukiau persileidimo, lygiai taip pat kaip tu 3 sav vaiksciojau su negyvu zirniuku, zinai, emocinis skausmas bus bjauriausias, as net dabar, laukdama savo kito zirniuko, sunkiai valdau asaras, ypac zinodama, kad sausio 22d man buvo nustatyta gimdymo data. Kelintoj savaitei nustojo vystitis?
Tiesiog nusiramink, suink save i rankas ir pagalvok, gal ir istikro taip turejo buti...tikiu, kad labai labai sunku.
Laikykis...
Rosy parašė:
tai va... ir aš šiandien sužinojau, kad nesivystantis. Laukiu persileidimoJau trys savaitės kaip nesivysto bet nei tepliojimų nei skausmo nėra. Tikiuosi viskas …
Manau, kad priklausomai nuo to ar darys valyma ar viskas ivyks naturaliai ir priklausys rekomendacijos del kito pastojimo. Man pirmasis savaime prasidejo persileidimas, o antraji skatino nes jau velesni nestumai ir apie valymus jokiu kalbu nebuvo. Bet manieji nebuvo nesivystantys. Ejau pasitikrinti po 6savaiciu kaip viskas susitvarke.
Nuomones neklausei, bet gal neskubek galvoti apie sekanti pastojima. Pasidomet internete, pas gydytojus kodel taip ivyksta, galbut kazkokius tyrimus galima pasidaryti ir tik paaiskejus kad viskas normos ribose vel imkis sio reikalo.
As po pirmojo persileidimo jokiu tyrimu nesidariau, tiesiog patikejau, kad "nepasiseke" ir po 4men.po persileidimo vel pastojau. Deja, bet ir antrasis nestumas baigesi panasiu metu...nors tai ir ziauriai reta. Tada prasidejo pas visokiu gydytoju vaiksciojimas, tyrimu darymas. Nieko prie ko prikibti nerado, bet ir sunku rasti kai jau nebesilauki, nes tuomet viskas susinormalizuoja organizme ir vel. Taciau dabar trecio laukimosi metu daug visokiu profesoriu patarimu del kraujo skystinimo (gerti aspirina) ir panasiu profilaktiniu dalyku kurie neaisku ar pades bet bent jau nepakenks. Ir atrodo jeigu tiek tereikia, kad issaugoti vaikeli, tai kodel anksciau to neistyre, nepatare..
Zodziu...issipleciau, bet linkiu priimti apgalvota, o ne skubota sprendima, kad nebutu del ko grauztis, gailetis ar baimintis veliau. Kuo didziausios sekmes ir vidines ramybes ateinanciomis dienomis.
rainbowbaby parašė:
Manau, kad priklausomai nuo to ar darys valyma ar viskas ivyks naturaliai ir priklausys rekomendacijos del kito pastojimo. Man pirmasis savaime prasidejo persileidi…
As kai po nesivystancio ejau pas daktarus, man pasake, kad cia tas pats kad ieskoti adatos sieno kupetoje, atseit iki 12 sav taip atsitinka, padare tyrimus kazkokius pagrindinius, sake viskas ok, net nezinojau, kad tuo metu jau laukiausi, buvo gal tik apie 2 sav, tad daktare irgi nepamate, o kelintoje savaiteje jus persileiddavote?
Ramiau, kad patekau pas gerą gydytoją, papasakojo kaip viskas būna, kodėl taip būna ir liepė tik džiaugtis kad išvis pastojau
Dabar tampo pilvą, pučia labai, bet nekraujuoju. O kaip nukraujuosiu po kiek laiko eiti pasirodyti? Beje labai ačiū už palaikymą :* atrodo viskas gerai susitvardau neverkiu, bet kai pradedu galvoti apie ateitį, gal vėl nesivystys, gal vėl ilgai planuosim..žudo :/ kaip gerai kad yra tokie forumai ir randu sielos draugių :*
Rosy parašė:
Ramiau, kad patekau pas gerą gydytoją, papasakojo kaip viskas būna, kodėl taip būna ir liepė tik džiaugtis kad išvis pastojauDabar tampo pilvą, pučia labai, be…
Tikrai tikrai negalvok, patikek, kaip man pasake daktare kas 3 pirmas nestukas yra persileidimas arba nesivystantis, turiu nemazai draugiu su tokiom paciom nesekmem kurios db augina puikius lelius, o as kolkas auginu pilvuka jau 18 sav beveik
zinoma visada man islieka baime iki siol, o jei kas atsitiks, bet veju mintis tolyn, ir tau viskas bus gerai
Trish@ parašė:
As kai po nesivystancio ejau pas daktarus, man pasake, kad cia tas pats kad ieskoti adatos sieno kupetoje, atseit iki 12 sav taip atsitinka, padare tyrimus kazkokiu…
19 ir 18...
Rosy parašė:
Ramiau, kad patekau pas gerą gydytoją, papasakojo kaip viskas būna, kodėl taip būna ir liepė tik džiaugtis kad išvis pastojauDabar tampo pilvą, pučia labai, be…
Jeigu norisi tai ir verkite. Tikrai nereik uzgniauzti tu jausmy, nes poto kaip spyruokle suspausta ji gali saut paciu netikeciausiu momentu. As po persileidimu kokias 3-4sav.imdavau verkt vien nuo minties kad kazkas paklaus apie nestuma, nes jau matesi abu ir didzioji dalis aplinkiniu zinojo. Tai jau vyrui teko but salia ir pranesinet. Taciau internete pamacius straipsnius apie nelaimingas istorijas nesciuju, kokiu mirusiu kudikeliu fotosesijas labai greit susigraudinu ir dabar.
Is tiesu labai liudna kad nesivystantys nestumai ir persileidimai toks daznas dalykas. Mane asmeniskai dar labiau liudino ir psichologiskai slege pasipyle aplinkos zmoniu pasakojimai, kad joms, ju sesems, mamoms draugems ar kaimynems Irgi taip buvo... Ypac apie ankstyvasias netektis toliau uz poros ar seimos ribu zinia ir neiseina..
18 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai