mamyte1984 parašė:
laba diena.jungiuosi i jusu rateli, nes planuojam su vyru trecia vaikeli, kad butiu maziukui ka veikt ir vyrui bus antras vaikelis, o man jau trecias.
Sveika prisijungusi
mamyte1984 parašė:
laba diena.jungiuosi i jusu rateli, nes planuojam su vyru trecia vaikeli, kad butiu maziukui ka veikt ir vyrui bus antras vaikelis, o man jau trecias.
Sveika prisijungusi
Juoda orchidėja parašė:
Labas visomsna pas mane irgi spaudimas, tik del mergaites, nes ju trukumas jauciasi
![]()
o dabar jau geriau? as tai visada labiausiai bijau kokio roto viruso, nes jau toks "malonumas" kad vaje..
anzeliux parašė:
Tai va kiek galejau gulejau get esu dirbanti tai nekazka cia isgulesi geriu arbatas citrinos medus t,t bet man i sinusita nori mesti kaip ir su kiekviena rimtesne s…
nu ziurek, laikykites abu su maziuku
pasaugok abu db..
zmogysta parašė:
o dabar jau geriau? as tai visada labiausiai bijau kokio roto viruso, nes jau toks "malonumas" kad vaje..![]()
na jau vemt nevemiau daugiau, bet silpna, jau ner sveikatos siandien, juokas juokais, bet po naktie 2,5 kg ir nera...nieko isgyvensiu
zmogysta parašė:
Labas rytas planiukesas snd kaip niekad ankstyva..gi snd buvau nutarus pasidaryt testuka. dariau EasyTest ir va rezultatas po 3 min (nelabai ryskus)
sveikunu
lengvo nesiojimo
@gnetuk parašė:
sveikutes,na ka merginos,prisiprikolinau,nusipirkau testuka-pasidariau ir uzsisviete man antra juostelebet galvoju kad cia tik siaip,nes vos matoma …
db. kol bus ryskesne busi kaip ant adatu kelias dienas
@gnetuk parašė:
sveikutes,na ka merginos,prisiprikolinau,nusipirkau testuka-pasidariau ir uzsisviete man antra juostelebet galvoju kad cia tik siaip,nes vos matoma …
o dareisi Nt rytinu slapimu ar ne? pabandyk vel uz poros dienu gal issryskes
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai