Laura0 parašė:
Ne veltui bet, sake jie gerina kitus rodiklius bet ne spermos judruma ir kokybe![]()
Tik "tribumen" ar "tribumen pro" ? Nes jie keli kiek žinau.
Laura0 parašė:
Ne veltui bet, sake jie gerina kitus rodiklius bet ne spermos judruma ir kokybe![]()
GyvenantiPuikiai parašė:
O tribumen ką daro? Gerina ir greitina?![]()
www.tribumen.lt/apie-tribumen/
sake kad skatina didesni spermiu judruma taip didindamas tikimybe antrai pusei pastoti. Gydytoja sako kad pastoja net tos poros, kur i vyru spermogramas paziurejus atrodo tikimybe nuline
Reikia tiketi ir laukti
armonikėlė parašė:
Aš kažko nesuprantu ar kaip čia yra?Kodėl jūs tiek daug tų testų darot? Aš pasidariau vieną, buvo dvi juostelės ir viskas. Man to pakako, kitą dieną ginė patvir…
Tai vienos negali patikėti, kitos žiūri, ar ryškėja
kitom gera matyt dvi juosteles. Plius vienu testu pasitikėti nesinori. O kaipmkitą dieną. Tai vėlai darėtės?
GyvenantiPuikiai parašė:
Tai vienos negali patikėti, kitos žiūri, ar ryškėjakitom gera matyt dvi juosteles. Plius vienu testu pasitikėti nesinori. O kaipmkitą dieną. Tai vėlai darėtės? …
Ketvirtą savaitę pasijutau keistai ir pasidariau
Nemanau ar čia vėlai
Laura0 parašė:
www.tribumen.lt/apie-tribumen/
Mažu vyrui mano tiks.
.JK. parašė:
Mes pirkome tik tribumen, taip parase recepte
.JK. parašė:
Mažu vyrui mano tiks.![]()
Sake gerti 2 menesius, po to menesis pertrauka, ir jei yra poreikis vel kartoti 2 menesius. Ydomu kam ta pertrauka
kazin stipriai suveikia...
O man taip noris spjaut į viską ir nieko nesitikėt, nelaukt
jau šį mėnesį tokia užtikrinta buvau, taip aiškiai mačiau, kada vaisingos dienos, vyrui sakiau, kad, nu jau jei su tokiu 'tikslumu' nieko nebus, tai kada tada gali būt
o jis man taip atsargiai: dar palauk, tikėkimės, kad taip, bet, kad netektų nusivilt.. ir jis buvo teisus
taip širdį sopa. Turbūt nuo pačių pirmų savo sąmoningų dienų svajoju, kada tapsiu mama, ir, kai jau atėjo laikas, kai realiais veiksmais link to einu, tai vieną atėmė, kito nieks neduoda. Turbūt esu tokia lieva, kad joks normalus vaikas nenori manęs tokios.
Ot kad pasisakiau.
zalioji_arbata parašė:
O man taip noris spjaut į viską ir nieko nesitikėt, nelauktjau šį mėnesį tokia užtikrinta buvau, taip aiškiai mačiau, kada vaisingos dienos, vyrui saki…
Viskam savas laikas, vykite salin tokias mintis! As kartais irgi taip pagalvoju, bet is kazkur atsiranda tikejimas kad viskas bus gerai
sulaukus mm vel asaru pakalne, bet joms pasibaigus atsidusti ir bandai toliau
kazkada pavyks
13 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai