YellowOrchid parašė:
Labutis. Yra daug tiesos tame, kad maitini, todel ir sunku pastoti. Man buvo taip pat- menesines buvo, bandem pastoti, kabindavosi , bet pabegdavo zirniukas 6savait…
Negąsdinkit, prašau, kątik pastojau intensyviai maitindama..
YellowOrchid parašė:
Labutis. Yra daug tiesos tame, kad maitini, todel ir sunku pastoti. Man buvo taip pat- menesines buvo, bandem pastoti, kabindavosi , bet pabegdavo zirniukas 6savait…
Negąsdinkit, prašau, kątik pastojau intensyviai maitindama..
YellowOrchid parašė:
Ehhh... kaip nutraukt jei vaikas klykia jei negauna...
Taigūnas parašė:
Negąsdinkit, prašau, kątik pastojau intensyviai maitindama..![]()
![]()
Sorry. Negasdinu. Tiesiog pasakiau savo patirti. Kitu problemu neturejau ir nerado, tad belieka tik toks variantas. O tos, kurios pastoja ir iki galo isnesioja maitindamos, tai stiprios moterys, stiprus organizmai.
YellowOrchid parašė:
Sorry. Negasdinu. Tiesiog pasakiau savo patirti. Kitu problemu neturejau ir nerado, tad belieka tik toks variantas. O tos, kurios pastoja ir iki galo isnesioja mait…
Labai labai daug žinau kurios išnešioja maitinamos. O dėl persileidimų? Persileidau 3 kartus, ir nieko nerado, nepastojau maitinama. Tad čia tik gąsdinimai kitų mamyčių...
LeSnaige parašė:
Sveikos. Noriu pasiklausti,gal kuriai taip yra buve. As pastebiu kad jau antra cikla,likus iki mmm kokios 9-7dienom man skauda vis kairi sona atrodo kad jame kas bu…
ta prasme lyg kazkas butu?skauda at ka turit omeny?siaip jei kelia nerima geriausia pasitikrinti pas gydytoja..o visokie pamaudimai iki mmm normalu
ReiNmo parašė:
Aš dabar procese tai mum padeda garstyčios tiesiog patepu spenelius ir jam iškart nebesinori.
diancikas parašė:
Sveiks merginos. Ar yra kuriai taip buvę. Man mmm vėluoja 9d.testai tai rodo tai nerodo vaiduoklį. Net nežinau ką ir galvot. Gal kažkam yra uzkibe taip tik testai n…
O kodel kraujo tyrimo nepasidarot? Is kart po keliu valandu aisku butu ir nereiktu is proto eiti ;)
ReiNmo parašė:
Tada tiesuog reikia palaukti, kol vaikui nebereikes jusu artumo taip stipriai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai