Mažylė1 parašė:
Ar viskas gerai? Labai paskutiniu metu esi apmąstymuose ir poezijoje ❤️🙏
Dabar viskas daug maž visai nieko.
Sugebu eiti, daryti viską kaip visada.
Daug eilėraščių prirašius, nes kai nera jegų rašyti - tada eiles rašau.
Šiandien atsikeliau ir vel 4h...
Bet taip laukiu jau darbo, nepasakyčiau kad jis padeda užsimiršti, ne, tiesiog tada jaučiu kad veikiu kažką naudingo, ateina pas mus ir neštukių, bet neytin mane tai trigdo. Netrigdo ir maži vaikai, su drauges mergaite 1 metukų, nešioju ją, apkabinu, migdau, būnu su ja...
Nes labai gerai atskiriu realybę, jog su savo mergaite susitiksime tik danguje 🤍
Praejo beveik 4 menesiai - sunkiausia jau praeityje...
Neštumo planavimas suteikia vilties, kad dar turesiu vaikelį ir neliksiu tuščiomis rankomis, dar ir tai, kad ciklai po gimdymo normalizavosi daug maž, ko nesitikejau...
Jeigu gražinti laiką atgal ir pasirinkti - ar visa tai pereiti - ar kad nebūtų užkibę, vistiek rinkčiausi 1 variantą...
Ir jaučiu, tikrai jaučiu kaip sunku, kai nekimba... Bet iš logines puses tai su neaiškios kilmes nevaisungumu, kiek skaičiau, gana daznai padeda IVF.
Ir taip linkiu, kad iš pirmo karto 🙏
O del to, kad vaikas jeigu vienturtis, jis liks vienas kaip pirštas... Na nežinau.... Galima tureti daug sesių, o paguoda rasti savyje, arba su kitais žmonemis... Tai tikrai nemanau, kad sesių ar brolių turejimas taip stipriai paveikia žmogaus gyvenimą.
Pati esu vienturte, turiu pusseserių, bet lygiai taip pat turiu ir draugių, į kurias galiu atsiremti...
Mano mama vis išgyvena del to, ir aplinka vis primena maždaug ko tu čia vienos susilaukei.. o ji turejo du persileidimus ankstyvus.. Ir aš jai visada sakau - mama, nekreipk demesio, aš turiu Tave, esu laiminga del to....
Žinoma, norečiau tureti brolį arba sesę, bet tai nera man baisi tragedija, kad neturiu.
Ech... O būna net blogiau negu man, kad po nelaimes, ne visos mamytes angeliukų gali ir vel pastoti, būna komplikacijų negryžtamų... Ir neturi nei vieno vaikelio... Kaip...?
Bet jos vistiek gyvena, stengiasi paversti kitų gyvenimą geresniu, rūpinasi vaikais...
Moters stiprybė neišmatuojama.
Moteris yra mama jau nuo tada, kai jai kyla minčių turėti kūdikėlį...
Visoms laimės, stiprybės, ištvermės ❤️