2023.08.20 23:09 (prieš 2 m.)
Indrajja parašė:
Įsivaizduoju kaip Jūs jaučiatės, kaip minėjau, artimųjų tarpe turim moterų, kurioms neoavyksta ilgą laiką, žinau kaip jos jaučiasi, bandau suprasti ir žiauriai liūd…
Taip, kai randi kabliukų negerai, bet, kita vertus, žinai, ką taisyti. Pas mane su hormonais irgi buvo disbalansas, bet net ir sureguliavus juos vis tiek tas pats. Kitų kabliukų iki šiol nerasta. Įrašyta nuostabioji "neaiškios kilmės nevaisingumas" diagnozė.
Ir kaip man liūdna ir pikta dėl tų moterų, kurios irgi viską susitvarko, bet rezultato kaip nėra, taip nėra. 😞
Mažylė1 parašė:
Tikra tiesa, matau, kad jūs planuojat jau beveik 3 metus, mes jau dagiau nei 4 metus, tikrai labai sunku ir skaudu, tuo labiau kai yra buvę nesėkmingų įkėlimų ir ne…
Taip, jau tuoj skaičius prie gandriuko pasikeis... Labai to nelaukiau. Vis turėjau vilties, kad o vat gal visgi nusišypsos sėkmė ir vietoj 3 metų atsiras jau pilvukas, bet deja.
Labai fainai, kad nepasiduodat. ❤️🤞 Aš ir stengiuosi išlikti pozityvi, nors, nemeluosiu, visko būna. Šiandien ir gerai nublioviau, kai sužinojau, kad draugai vėl laukiasi, nors iš pradžių taip nuoširdžiai džiaugiausi, gulėjau išsišiepus, kai perskaičiau žinutę, o po to plūstelėjo emocijų cunamis. Bet tikiu, kad tiek jus, tiek mus aplankys tas džiaugsmas. ❤️
Evitaa parašė:
Jooo 😁
Labai labai to paties ir tau linkiu. ❤️❤️❤️