arijan parašė:
O laukiau gal pusantro mėnesio pirmo vizito nes eilės pas ją užsirašyt tikrai ilgos
O kiek laiko lanketes pas gydytoja, kol pastojote?
Policistinių kiaušidžių sindromas (PKS) yra įgimtas hormoninis sutrikimas, siejamas su hormonų disbalansu bei jo nulemtais ovuliacijos sutrikimais. Skaityti
visą straipsnįarijan parašė:
O laukiau gal pusantro mėnesio pirmo vizito nes eilės pas ją užsirašyt tikrai ilgos
O kiek laiko lanketes pas gydytoja, kol pastojote?
Ilona1993 parašė:
O kur pradejote gydyma poliklinikoje ar privaciuose?
Privačiai.. Pas labai gerą gydytoja. Nes poliklinikoje nesugebėjo rasti, kas man yra...
Ilona1993 parašė:
O pas jus kiek prolaktinas buvo?
Pirmą kartą 800, antra 500, po to 300, bet kadangi pailgėjo ir mm ciklas, tai ieškojo priežasties.
Sakykite jej yra pks ir norite pastoti o gine siulo gerti kontraceptikus, tik ta kontraceptikai nestimuliuos ovuliacija, tai cia gerai? toks gydymas irgi gali padeti pastoti?
Siule kontraceptikus gerti tokius, kur gersiu kazkiek men, bet nuo ju nepastosiu...
Bet kolkas irase tik duphostana 1men pagerti+ doxina geriu, kad sumazinti prolaktina.
Ilona1993 parašė:
Sakykite jej yra pks ir norite pastoti o gine siulo gerti kontraceptikus, tik ta kontraceptikai nestimuliuos ovuliacija, tai cia gerai? toks gydymas irgi gali padet…
Sveika. Mano atveju gydytoja sakė jei noriu pastoti tai jokių kontraceptikų nes dar labiau slopina kiaušides it t.t. tuomet gavau siuntima pas nevaisingumo soec nes daug metų nepastoju. Ir ten skyrė visis tyrimus stimuliacijas. Nes pas mane nevykdavo naturaliai ov, prg žemas. Ir mm nevykdavo be vaistų pagalbos
Ilona1993 parašė:
Na pas mane irgi prg zemas o testeoronas aukstas...nzn tada kodel taip pasiule... privaciai einu..na bus matyt kokie bus tyrimai del prolaktino mano po men...nes ta…
Kuek pas jus testosteronas?
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai