DeiMing parašė:
Sveiki, aš turiu ir pks diagnozę ir prolaktinas aukštas, tačiau rasta ir hipofizės adenoma. Pradedu gydymą dostinex vaistais.
O pas jus kiek prolaktinas buvo?
Policistinių kiaušidžių sindromas (PKS) yra įgimtas hormoninis sutrikimas, siejamas su hormonų disbalansu bei jo nulemtais ovuliacijos sutrikimais. Skaityti
visą straipsnįDeiMing parašė:
Sveiki, aš turiu ir pks diagnozę ir prolaktinas aukštas, tačiau rasta ir hipofizės adenoma. Pradedu gydymą dostinex vaistais.
O pas jus kiek prolaktinas buvo?
Egleee2 parašė:
Sveikutės.šiandien man deagnozavo polocistinių kiaušidžių sindromą..
kol kas tik darysiuosi tyrimus... Prašau nuraminkit, ar kam pavyko dar pastoti? Esu…
Sveika, pavyko 🙂 prieš metus sakė gine, kad man PKS, pergyvenau baisiausiai, o šiandien mano mergytei jau 3 mėn 🙂
Geriau cycle balance. Pastojau po 3 mėnesių bandymo
Egleee2 parašė:
Sveikutės.šiandien man deagnozavo polocistinių kiaušidžių sindromą..
kol kas tik darysiuosi tyrimus... Prašau nuraminkit, ar kam pavyko dar pastoti? Esu…
Nusiraminkit, nes kiekvienai skirtingai. Pažystamai pks ji susilaukė 3vaikučių visi 3beveik pametinukai🙂
Man raip pat pks su dukryte pastojau po 2m bandymu. Dabar pastojau tik po 8m bandymų.
Kiekviena esam skirtinga. O kad pavyks tuo net neabejokit🙂
Ilona1993 parašė:
O kur pradejote gydyma poliklinikoje ar privaciuose?
Poliklinikos gydytoja siuntė i vaisingumo klinika o tada tyrimai ir t.t.
arijan parašė:
Poliklinikos gydytoja siuntė i vaisingumo klinika o tada tyrimai ir t.t.
O vaisingumo klinika tai cia Vilniuje?
Ilona1993 parašė:
O vaisingumo klinika tai cia Vilniuje?
Aš lankausi santariškių vaisingumo centre pas B.Vaigauskaite, puiki gydytoja
Ilona1993 parašė:
Ir jinai gyde nemokamai? Kai poliklinika siuncia, ar ilgai laukti reikejo?
Pirma konsultacija nemokama kai su siuntimu. po to už kiekvieno apsilankymo eckoskopija po 30€, už kraujo tyrimus kai kuriuos nereikėjo mokėt.kiti tyrimai mokami. Bet gal kiek mažiau nei privačioje.
Ilona1993 parašė:
Ir jinai gyde nemokamai? Kai poliklinika siuncia, ar ilgai laukti reikejo?
O laukiau gal pusantro mėnesio pirmo vizito nes eilės pas ją užsirašyt tikrai ilgos
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai