jolvasi parašė:
Sveikos merginos, ir mes va sukam galva del vardu,.. mums aktualus berniukiskaskazkaip permeciau akimis siu metu kalendoriu ir kaip pamaciau kokiu ten vardu pil…
Super vardukas, aš irgi berniukui apie tokį galvoju
Populiariausi 2013 metų vaikų vardai Lietuvoje. Naujausi duomenys. Vardų topai, statistika bei vardų reikšmės. Skaityti
visą straipsnįjolvasi parašė:
Sveikos merginos, ir mes va sukam galva del vardu,.. mums aktualus berniukiskaskazkaip permeciau akimis siu metu kalendoriu ir kaip pamaciau kokiu ten vardu pil…
Super vardukas, aš irgi berniukui apie tokį galvoju
jolvasi parašė:
labai grazus vardas,cia pries keleta metu buvo laaaaabai populiarus,db aprimo,tj dar geriau sakyciau
cia NO irgi sutinku Jakob nemazai
mes kai rinkom sunui varda,nesivaikem populiarumo,norejosi,kad mums patiktu,ir tiek,kai uzregistravom,ziuriu,kad nemazai visai tu Benu
Sveikutės ;)
Aš jau daug metų žinau kokio vardo noriu savo dukrelei ir va, dabar, kai jau galėsiu jį jai duoti, paskaičiau reikšmę, kuri mane labai pradėjo baidyti nuo tos minties
Vardas - Klaudija ( reikšmė - šlubas/-a)
Nuraminkit mane kaip nors, nes gąsdinančiai skamba...
Claudia.. parašė:
Sveikutės ;)
Aš jau daug metų žinau kokio vardo noriu savo dukrelei ir va, dabar, kai jau galės…
Žinoma gražus vardas! Pvz iš lotynų kalbos: Titas - karvelis, Remigijus - irklai...
Viena Tita pazistu - visai neprimena paukscio :-D Tapatink varda ne su reiksme, o su pvz supermodeliu Claudia Shifer, rašytoja Claudia Keller, Prancūzijos karaliene ;-) Tikrai nemanau, kad yra ko nerimauti ;-)
Claudia.. parašė:
Sveikutės ;)
Aš jau daug metų žinau kokio vardo noriu savo dukrelei ir va, dabar, kai jau galės…
Pvz. vardo Merūnas viena iš reikšmių yra gedėti, liūdėti, bet tai to tikrai negalima pasakyti apie visiems žinomą dainininką Merūną Vitulskį
jis vyriškas, talentingas, pozityvus, taktiškas - visiškai nepanašus į nusivylusį, liūdintį žmogų, o ir pats vardas toks vyriškas, stiprus ir retas, taigi, nelabai aš paisyčiau tos reikšmės, jeigu man pats vardas labai patinka.
Bet man asmeniškai vardas Klaudija nepatinka, bet jeigu jums patinka tai ir vadinkit.
Claudia.. parašė:
Sveikutės ;)
labai grazus vardukas
toks stiprus atrodo
o i reiksmias nereikia kreipti demesio,reikia tiket kitku ir viskas bus gerai ;) cia tas pats kaip horoskopai,jei galvosi kad tau snd bus blogai tai ir bus blogai
1 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai