Ishdeekele parašė:
misinukas nera skirtas atsigerimui - tai maistas, vanduo ar arbata yra skysciai, skirti atsigerti
Nesutinku. Kol geria mišinuką, tol papildomų skysčių duoti nebūtina, nes ne visi kūdikėliai iškart geria vandenį ar arbatą.
Ishdeekele parašė:
misinukas nera skirtas atsigerimui - tai maistas, vanduo ar arbata yra skysciai, skirti atsigerti
Nesutinku. Kol geria mišinuką, tol papildomų skysčių duoti nebūtina, nes ne visi kūdikėliai iškart geria vandenį ar arbatą.
coliukeee parašė:
reikia pratinti prie skysciu, bet misinukas nera skystis atsigerimui.
Darzoviene valgo labai skaniai, pilna lekste sukerta, duodi misinuka neima... Tai taip ir vargstu kol galu gale visai isalkus isgeria misinuka, nes darzoviu juk neduosiu visus maitinimus. Dar rytais valgom kosyte, esu nupirkus pieniska ryziu ir kukuruzu su bananais. Tai va musu valgymas per diena atrodo taip: 4-5h misinukas (nakti suvalgo be problemu) tada apie 9h seip ne taipmisinukas arba kosyte pieniska. 12h darzoviene, tada tik 18h dar misinukas, bet velgi labai sunkiai, nes jau nuo 16h vis kisu buteli ir neima :/ o tada jau nakciai 22h misinukas, tada jau skaniai suvalgo be problemu. Siandien visai, pavalge 5h o daugiau tik puse 11h, nors atsikelus nuo 9h. Kada veliau valgys net neisivaizduoju... Vandenuko negeria, tad duodu obuolio ar banano, sesele sake, kad obuolys pakeis skyscius
Shmike parašė:
Darzoviene valgo labai skaniai, pilna lekste sukerta, duodi misinuka neima... Tai taip ir vargstu kol galu gale visai isalkus isgeria misinuka, nes darzoviu juk ned…
mano irgi pvz sian valge 4, paskui 10:30 isgere 150 ir nematau tame bedos - nores paprasys
Ishdeekele parašė:
reikia pratinti prie skysciu, bet misinukas nera skystis atsigerimui.
Zinau, kad reikia skysciu, tuo labiau, kad misinukas tirstas spec atpilantiems tai atsigerti butina. Bet negeria... Ir su sauksteliu duodu ir is buteliuko ir puodelio, niekaip... Tik pajaucia, kad vanduo ir spjauna verkia, su arbata tas pats..
Ishdeekele parašė:
mano irgi pvz sian valge 4, paskui 10:30 isgere 150 ir nematau tame bedos - nores paprasys
Man keista vien del to, kad visada apetitas super budavo, ciut 3h tarp maitinimu isbudavovo dabsr jau kelios dienos taip... Keista net, nzn cia gerai ar blogai
Shmike parašė:
Man keista vien del to, kad visada apetitas super budavo, ciut 3h tarp maitinimu isbudavovo dabsr jau kelios dienos taip... Keista net, nzn cia gerai ar blogai
pas juk irgi kasdien nebuna super apetitas, atsiminkite, uzsirasykite visuose kampuose, kad zmogeliukas pats zino kas jam geriausia - musu darbas patenkinti jo poreikius, o neprimesti savo norus
Shmike parašė:
na tai dantukai gal ateina,tai ir zumazejo apetitas
coliukeee parašė:
na manoji tai nuo misinuko neatsigeria, jai reik arbatytes
Ishdeekele parašė:
pas juk irgi kasdien nebuna super apetitas, atsiminkite, uzsirasykite visuose kampuose, kad zmogeliukas pats zino kas jam geriausia - musu darbas patenkinti jo pore…
Butent pritariu
urte vakar kosiu valge tik po 80ml ir pieno atsisakinejo, vos patraukdavo, o siandien koses 150ml ir dar pieno uz poros val gerai atsigeria
buna valgiadieniai ir nevalgiadieniai
juk ir mums suaugusiems viena diena daug norisi valgyti, o kita diena maisto gali ir nebuti.
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai