Mikimauze1 parašė:
Ne nedaro .nes man sake gydytoja,kad moksliskai tai nera irodyta kad padeda.todel jie nedaro.
Man darys šį mėnesį RMC, todėl ir atkreipiau dėmesį, kad čia niekas neužsiminė...
Mikimauze1 parašė:
Ne nedaro .nes man sake gydytoja,kad moksliskai tai nera irodyta kad padeda.todel jie nedaro.
Man darys šį mėnesį RMC, todėl ir atkreipiau dėmesį, kad čia niekas neužsiminė...
rutele25 parašė:
Tikrai vienai merginai žinau,kad darė😊
Klau parašė:
Na va.. Man pirmadieni ikelimas 🥳❄️
🤞🏻🤞🏻🤍🙏
Klau parašė:
Na va.. Man pirmadieni ikelimas 🥳❄️
🤞❤️
Mūza 28 parašė:
Sveikos! Kaip gyvenat mergaičiukės, kažkaip numirusi mūsų temukė 😊 kaip elgetės po įkėlimo? Tiesiog įprastai ar saugojot save? Kokį maistą pasirinkote? Padiskutuoja…
Nieko ypatingo nedariau abu kartus, gyvenau iprasta gyvenima
Su pirmu net NT negadinau, tiesiog paskirta diena kraujo tyrimus pasidariau
rutele25 parašė:
Laba. Ar kas nors RMC darėtės gimdos pabraižymą? Kažkaip, kiek seku šią temą, neužmačiau, kad kam nors būtų darę...
Sveika, dare man 2kartus.
Dall parašė:
Sveika, dare man 2kartus.
O kodėl idomu vienom daro o kitom ne?
Sveikos. Ar yra kam po punkcijos iki įkėlimo ir toliau paskyrę progesterono uvules 3 kart dienoj ir plius lubion injekcijas kasdien? Kažkaip daugokai man čia atrodo visko...
Ir gal turit patarimų kaip leistis lubion kad mažiau skaudėtų? Vakar pirmą kartą leidomės,tai visą naktį ir dar šiandien pilvą skauda,atrodo kad sumušus stipriai būčiau.....
E g l ė parašė:
Sveikos. Ar yra kam po punkcijos iki įkėlimo ir toliau paskyrę progesterono uvules 3 kart dienoj ir plius lubion injekcijas kasdien? Kažkaip daugokai man čia atrodo…
Sveiki, taip iškart po punkcijos paskyrė lubion ir nuo kitos dienos ovules besins. Leistis lubion nebuvo skausmingas, tik jau susileidus po keliu min. Ta vieta budavo jautri su guziuku. Leidausi pati ir isleto. Buvo ir pora vos matomu melyniu. Kasdien keičiau leidimo puses. Vėliau jau beveik nejausdavau po susileidimo.
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai