2022.08.01 23:28 (prieš 3 m.)
Mūza 28 parašė:
Sveikos! Kaip gyvenat mergaičiukės, kažkaip numirusi mūsų temukė 😊 kaip elgetės po įkėlimo? Tiesiog įprastai ar saugojot save? Kokį maistą pasirinkote? Padiskutuoja…
Sveika
pasidalinsiu savo patirtimi. Mes darėme fet ir pavyko iš pirmo karto. Negyvenau po įkėlimo kitaip. Dirbau įprastao daug - po 50 valandų per savaitę, kadangi esu gydytoja, tai streso darbe ir įtampos pakankamai. Valgiau viską, ko norėjau. Net su riedučiais važinėjau ir aktyviai dalyvavau savo klinikos įrenginėjomo darbuose. Ko nedariau: neskaičiau jokių forumų ar straipsnių kaip padidinti tikimybę pastoti po fet, nesidomėjau jokia Lietuvos ar pasaulio statistika, atsiradusį mieguistumą, didelį nuovargį ir nežmoniškà krūtų skausmą ignoravau, neieškojau jokių galimų ankstyvų požymių. Vieninteliai du dalykai, kurių laikiausi: pilnai pasitikėti gydytoja, nes visa ta komanda teigiamo hCG nori taip pat kaip ir mes, tas labai jautėsi skambučio metu ir per pirmą nėštumo UG, ir dirbant kompiuteriu nedėjau ir iki dabar nededu kompo ant kelių ir nešildau gimdos. Ir viskas. Svarbiausia atsipalaiduoti ir nesureikšminti fakto.. kad ir kaip sunku išlaukti tas 10 dienų, svarbu kažkuo užsiimti ir nukreipti mintis😉🤍 ir dar ko nedariau! Su vyru sutarėme iki hCG dienos nedaryti namie NT, kad nebūtų ašarų be reikalo. hCG darė gegužės 27, o NT pasidarėme tik birželio 1, nes norėjom pamatyti dvi juosteles ir nuotraukos su jomis☺️😅
O po to irgi sunku atsipalaiduoti, nes atsiranda daug baimių.. praėjus savaitei po teigiamo hCG pastebėju kraują, lėkiau į priėmimą verkdama. Nėštumas nėra lengvas, iki pat dabar pykina 24 valandas per parą, svoris krenta, valgyti sunku, nuovargis nežmoniškas, dėl vėmimo mano širdies yda sugalvojo priminti apie save priepuoliais ir sąmonės praradimais, todėl gavau priverstines atostogas - 2 savaites ligoninėje su lašelinėmis. Ir tik prieš dvi dienas pradėjau lengviau valgyti..
Aš labai labai linkiu visoms sėkmės, sergu už kiekvieną čia esančią porą🤍🙏 su vyru neseniai pradėjome rašyti instragram nevaisingumo puslapį, tai kai gaunu asmenines žinutes iš moterų, einančių šiuo keliu, galvoju, kad niekas geriau nesupras mūsų nei mes viena kitos..🤍
Dabar, kai pilvukas pradėjo didėti, labai susigraudinu uždėjus ranką.. kiek daug visko buvo patirta iki šios akimirkos.. mokslas daro stebuklus🤍