Simansy parašė:
Dziugu 🥳
V duoda pasirinkimą šiuo atveju. Būna skirtingos situacijos. Pvz. turėjau hyperstimuliacijos riziką, o vėliau liko geltonkūnis, tai 2 ciklai praėjo...V sakė čia nebūtina procedūra ir galima rinktis.
Simansy parašė:
Dziugu 🥳
V duoda pasirinkimą šiuo atveju. Būna skirtingos situacijos. Pvz. turėjau hyperstimuliacijos riziką, o vėliau liko geltonkūnis, tai 2 ciklai praėjo...V sakė čia nebūtina procedūra ir galima rinktis.
Vilmukaz parašė:
Kuria prasme saugotis?
Dabar yra 12cd, ant nosies ovuliacija, po 10 d tureciau vykti i pabraizyma, tai man iškilo klausimas ar saugotis dabar santykiu metu. Ar pats pabraizymas (jei butu dabar po 10 dienu "kibimas") nepazeistu bandancio įsitvirtinti i gimda zirniuko? Nes visgi turiu sansu ir pati pastoti naturaliai, tai vis bandom kiekviena menesi, nors kita menesi pradedam ivf startuot. Nezinau ar gerai paaiskinau. 🙈
Simansy parašė:
Dabar yra 12cd, ant nosies ovuliacija, po 10 d tureciau vykti i pabraizyma, tai man iškilo klausimas ar saugotis dabar santykiu metu. Ar pats pabraizymas (jei butu …
As dariau pabraizyma 20cd, kiek skaiciau tai sansas kad jeigu ten ir bus kazkas ir pataikys ir labai labai mazas. Mano atveju kibimas buvo iskart po pabraizymo. Tai kad manau isnaudokit ir toki sansa.
rossie parašė:
As dariau pabraizyma 20cd, kiek skaiciau tai sansas kad jeigu ten ir bus kazkas ir pataikys ir labai labai mazas. Mano atveju kibimas buvo iskart po pabraizymo. Tai…
As ta ir norejau išgirsti, kad galiu bandyti. Aciu! 🌺
Pabraizymui tikrai registruosiuos, nes nestumas buvo tik pries gerus metus, cia neklausysiu A, kad man jo kaip ir nereikia
Simansy parašė:
Dabar yra 12cd, ant nosies ovuliacija, po 10 d tureciau vykti i pabraizyma, tai man iškilo klausimas ar saugotis dabar santykiu metu. Ar pats pabraizymas (jei butu …
Bandykit
Plius bent jau man po to uzdraude santykius kuriam laikui :))) Tai kol neuzdraude, naudokites proga :))
Sveikos! Kažkurioje grupėje organizavau natūralaus foliato pirkimą kartu, kad būtų didesnė nuolaida ir dar sutaupytume ant siuntimo, tačiau deja tas planas nepavyko, nes ta kompanija laikinai nesiunčia produktų į Lietuvą, todėl nupirkau merginoms foliato Turkijoje ☺️ Kam reikia kreipkitės. Kiek žinau Lietuvoje toks pats 20-30€ berods, atiduočiau už kur kas pigiau ☺️🙃, turiu 4 buteliukus.
N.E.R. parašė:
Čia pirminė konsultacija? Jei pakartotina, tai niekada nebūna sunkiai su eilėm...visada gaunu, jei tik tinkama CD. Keliausiu į FET, labai dar norėjau su V spėt, bet…
Taip, pirmine, bet mokama. Nejau pas savo gine siuntimo. Irgi planuojam Fet. IVF dariausi pas V, viena ikelima dar dare B. Po IVF turim dukryte 🎈Tai ir vel planavau pas V arba B, bet pasirodo jos isejusios ilgu atostogu 🙈
minimac parašė:
Taip, pirmine, bet mokama. Nejau pas savo gine siuntimo. Irgi planuojam Fet. IVF dariausi pas V, viena ikelima dar dare B. Po IVF turim dukryte 🎈Tai ir vel planavau…
Aš bandysiu pas Žitkutę..Pažiūrėsim kaip seksis.
Merginos, patarkit,07 d. Turėjau pas gricių pabraižymą, vėluoja mėn jau ketvirta diena,ko niekad nėra buve,nžn čia gal nuo streso ar dar dėl to.. ryt kaip ir paskirtas jau vizitas,bet reiks atšaukti.. ką tokiu atveju reikėtų daryti, jeigu labai vėluos mėn? Laukti kito ciklo? 🤔
evelyncikas1234 parašė:
Merginos, patarkit,07 d. Turėjau pas gricių pabraižymą, vėluoja mėn jau ketvirta diena,ko niekad nėra buve,nžn čia gal nuo streso ar dar dėl to.. ryt kaip ir paskir…
Po pabraizymo gali veluoti, cia nieko tokio. Tik paskambinkit atsaukit ir prisiregistruosit ta diena ki mm ateis.
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai