2014.01.26 19:12 (prieš 12 m.)
Raganaa parašė:
Tuberkulioze gal buvo sumazejus kai buvo priverstinis gydymas, o ne vakcinu deka. Skiepydavo anksciau du kartus nuo tuberkuliozes, pries mokykla skiepydavo,bet nusp…
Aš visur turiu savo nuomonę, bet tik ją pareiškiau, užpuolėte, toks jausmas, kad žmogus jei turi nuomonę, tai esi pats baisiausias, pats blogiausias.
Na bet man nesvarbu. Gal ir įdomiau, tos mamytės kurios abejoja, geriau nuomnę gal susidarys :). Per ginčus gimsta tiesa. Aš beje kreipiausi i daktarą, nes noriu ir didžiąją antrą kartą paskiepyti. Suprantate aš esu rizikos grupėje, nes aš susiduriu tiesiogiai su įvairiais virusais, tuberkuliozę taip pat. Patikėkit, gal jei nedirbčiau mediko darbo, gal ir aš neskiepyčiau tą antrą kartą, bet mano vaikai turi didelę riziką, dėl to, kad aš galiu parnešti įvairius virusu iš darbo. Tai tiesiog noriu apsaugoti nuo to. Aišku, nuo visko neapsaugosi, bet tikrai nenorėčiau, kad vaikai susirgtų kokia tuberkulioze, nes mama parnešė virusą iš darbo. Tai kokia aš mama būčiau? Aš jus suprantu, jei esate namų šeimininkės, nekontaktuojate su niekuo ir neturite didelės rizikos susirgti ar pernešti ligą. Bet mano atveju yra atvirkščiai.
Beje, jei jums nuo to geriau bus, tai mano vaikai visas ligas sunkiau serga ir nestandartiškai, nes medikų vaikai dažniausiai ir serga ne taip kaip kiti. Tai galite dabar pasidžiaugti, skiepyju rekomneduojamais skiepais, o serga kitom ligom sunkiau, nei jūsų vaikai. Bet tikrai ne dėl to, kad skiepyjau privalomaisiais skiepais.