katia.saulius parašė:
Sveikos. Su dukryte 3men skysim su wizzair kompanija i uk. koki vezima galima ar negalima imti vaikui ka galima imti, ir kaip su maitinimu su misinukais? Aciu
Galima viską, ko reikia vaikui
katia.saulius parašė:
Sveikos. Su dukryte 3men skysim su wizzair kompanija i uk. koki vezima galima ar negalima imti vaikui ka galima imti, ir kaip su maitinimu su misinukais? Aciu
Galima viską, ko reikia vaikui
Buza2017 parašė:
Sveikos. Gal jus zinot ar skrendant su ryanair galiu tureti rankini bagaza, savo rankinuka ir dar plius viena tase vaiko reikmenu? Ar vaiko reikmenis turiu susiraut…
Norint neštis savo rankinį bagažą į lėktuvo saloną reikia pirkti priority, kitaip teks paliki prie lėktuvo ir atsiimti atskridus su kitais bagažais. Bet tikriausiai žinote tai
Vaikui galima tašytę nedidelę iki 5 kg, jei vaikas virš 2 metų jam irgi priklauso rankinis bagažas toks kaip jūsų + rankinukas/tašiukas
laurrrute parašė:
Mamos kai skrendi su kudikiu ir ji prisega dirzu kylant bei leidziantis kokioje pozicijoje vaikutis laikomas..Vis skaitau kad reiks prisegt bet kaip tai atrodo niek…
Kaip nori gali laikyti, svarbu per liemenį būtų diržas uždėtas. Tikrai ir gulėti gali ir pusiau sedomis.
laurrrute parašė:
Mamos kai skrendi su kudikiu ir ji prisega dirzu kylant bei leidziantis kokioje pozicijoje vaikutis laikomas..Vis skaitau kad reiks prisegt bet kaip tai atrodo niek…
Skrydom mes pries menesi su wizzair, tai man stiuardese padejo prisisegti leliuka (skrydau pirma karta su kudikiu), o leliukas visa laika isbuvo tokioje padetyje kokioje maitinu
agnycka parašė:
Skrisiu su 3 menesiu kudikiu. Su ryanair i Lietuva. Susimasciau, man reikes vezimelio. Turiu ji vestis, bet klausimas toks ar galiu prie lektuvo atiduoti vezima o n…
Galite
Tik vezimelis turi susilankstyti kaip viena dalis ir reikia uzsideti ant vezimo lipduka bagazo pridavimo skyriuje
Vasaris27 parašė:
Skrydom mes pries menesi su wizzair, tai man stiuardese padejo prisisegti leliuka (skrydau pirma karta su kudikiu), o leliukas visa laika isbuvo tokioje padetyje ko…
o maziuka kokioje pozoje prisege? maniske ant ranku gulimoje padetyje nenori buti labai pyksta
priekiu i mane staciom ilgai buna bet speju niekas taip nesega
o wizzair nenuomoja hamaku kurie tvirtinasi prie mamos ir padekliuko priekineje kedeje?
laurrrute parašė:
o maziuka kokioje pozoje prisege? maniske ant ranku gulimoje padetyje nenori buti labai pykstapriekiu i mane staciom ilgai buna bet speju niekas taip nesega
…
Tarpas per mažas, kad eitų naudoti jį
a lur parašė:
Galite![]()
Tik vezimelis turi susilankstyti kaip viena dalis ir reikia uzsideti ant vezimo li…
Tikrai nebūtinai, ant abiejų dalių lipdukus suklijuoja.
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai