lauretaa parašė:
Aciu lb uz atsakymus.dar paklaust norejau.o is krutu cistos taip pat dingo? Atsiverciau lankstinuka apie mirena.tai raso.kad tepimas.galvos skausmas.krutu skausm.ci…
Mano krutu cistos beveik isnyko po 4men. po Mirenos idejimo .
lauretaa parašė:
Aciu lb uz atsakymus.dar paklaust norejau.o is krutu cistos taip pat dingo? Atsiverciau lankstinuka apie mirena.tai raso.kad tepimas.galvos skausmas.krutu skausm.ci…
Mano krutu cistos beveik isnyko po 4men. po Mirenos idejimo .
Manau daug mitu isgalvotu slaido apie Mirena, nes daugelis vertina tik pagal asmenine patirti, kur kiekvienam simptomui dar tukstanciai priezasciu
Siaip mirena isskiria labai maza hormonu kieki ir tik lokaliai, t.y. kiausidese. Hormonu pokyciai nera stebimi kraujyje todel nei svoriui, nei nuotaikom itakos negali tureti. Tai daugiau moters psichologine bukle, zinant kad turi spirale, juos lemia. Todel tai irasyta ir info lapelyje. Del libido - yra dalis tiesos, nes nevykstant ovuliacijai, ne tik mm dingsta, bet gan ryskiai gali reikstis maksties sausumas ir kt nemalonus reiskiniai, kurie seksui nepadeda.
Ir dar mitas, kad siuolaikine ginekologija mirena siulo tik vyresnems ir gimdziusioms, priesingai, siulo ir negimdziusioms dar net dvidesimtiems nesulaukusioms panelems, kurios turi pastovu lytini partneri, bet keleta metu neplanuoja susilaukti vaiku.
O del cistu - ju atsiradimo priezasciu labai daug, todel kiekvienu konkreciu atveju tik ginekologas gali pakonsultuoti ar tam turi itakos mirena, nors statistiskai, kadangi mirena sustabdo ovuliacita, tai ir cistu atsiradima kartu.
saulytule parašė:
ar visos su mirena priaugot svorio?
Labas,
Tikrai nepriaugau,gal ney siek tiek nukrito,ar nuo mirenos ar nuo nemiegojimo,pervargymo ir kt gyvenimo pokyciu nzn
natina parašė:
Mirena verta pirkti norfos vaistinej- perkant 3 prekes laimės valandom, taiko 30% off.
klausiau sake tik 11 procentu gali pritaikyti net tom laimes valandom,dar apskambino kitas vaistines apklause
Lolo88 parašė:
Man nea![]()
super
saulytule parašė:
na, o ar lipido visoms sumazejo?![]()
Man irgi ne
saulytule parašė:
na, o ar lipido visoms sumazejo?![]()
Man biski, bet gal ir dasidejo tai kad pagimdzius neseniai esu
2 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai