Mama1674 parašė:
Labasgal kartais Šaulienės ar kaip ji nebėra?
🙆🏻♀️
Liepa irgi buvo, gimdziau pas ja🤦♀️ antra karta nebenoreciau
Kalno g. 40, TelšiaiMama1674 parašė:
Labasgal kartais Šaulienės ar kaip ji nebėra?
🙆🏻♀️
moni__ka parašė:
Na man irgi teko, buvau jau pasiskaičius, tai nebuvo tragiškai, bet grubi labai ji 🙄 bet realiai akušerė labai gera buvo, tai ji ir priėmė leliuką 😃
lekitra parašė:
Sveikos. Esu iš Mažeikių. Bet po kelių vizitų ligoninėje pradėjau svarstyti apie gimdymą Telšiuose. Kiek paskaičiau, tai atsiliepimai apie personalą tikrai geri🙂…
Aš irgi iš Mažeikių 😊 vieną jau gimdžiau Telšiuose, o šį kartą nežinau kaip su keliais iki Telšių bus 🙆🏻♀️ neseniai teko pagulėt Mažeikiuos, tai bent jau skyriuje jausmas kaip ir Telšiuos, gal pasitempė
Mama1674 parašė:
Na man irgi teko, buvau jau pasiskaičius, tai nebuvo tragiškai, bet grubi labai ji 🙄 bet realiai akušerė labai gera buvo, tai ji ir priėmė leliuką 😃
Jums jau gimdyti bet kada, aš dar turiu laiko. Na, aš negulėjau. Bet važiavau su skausmu ir pataikiau pas Kybartą. Jei reikėtų gimdyti, tai katastrofa... Net gimdos kaklelio nemoka pamatuoti. Aš turiu sakyti, ką jis turi daryti. Juokinga kažkaip 🙈🙂 tai ir pradėjau svarstyti apie Telšius. Antrą gimdžiau Mažeikiuose, buvo viskas puiku. Bet pasikeitė ir personalas per tuos 5 metus 🙂
lekitra parašė:
Jums jau gimdyti bet kada, aš dar turiu laiko. Na, aš negulėjau. Bet važiavau su skausmu ir pataikiau pas Kybartą. Jei reikėtų gimdyti, tai katastrofa... Net gimdos…
Aha, jau visai čia pat, tai su tokiais orais tiesiog aplinkybės nulems kur čia greičiau patekt
ko gero visur pasitaiko tokių, aš va pas tą pačią Šaulienę pataikiau, tai ir grubi ir šiaip nesąmones visiškas lepteli, nesuprasi iki galo
jei vėl skatinimui reikės važiuot, ko gero visdėlto vėl Telšius rinkčiaus, jau pažįstama būtų iš tos pusės
Mama1674 parašė:
Aha, jau visai čia pat, tai su tokiais orais tiesiog aplinkybės nulems kur čia greičiau patektko gero visur pasitaiko tokių, aš va pas tą pačią Šaulienę pataik…
Kai ateis laikas gimdyti pasiskambinkite į priimamajį ir pasakys koks gydytojas budi akušerijos skyriuje 🙂
laurushis parašė:
Kai ateis laikas gimdyti pasiskambinkite į priimamajį ir pasakys koks gydytojas budi akušerijos skyriuje 🙂
Tai man didelio skirtumo nėra, vistiek akušerė priima leliuką. Tiesiog įdomu, ar dirba dar ši gydytoja ar ne
Mama1674 parašė:
Hmm, į Instagram deda kolektyvo nuotraukas, jos niekada nesimato, galvoju gal jau ramu dėl jos būtų 😃
Sveikos,aš net instagrame uždaviau klausimą(ar nemanot kad kai kuriems gydytojams laikas užtarnauto poilsio,nes vien neigiamos patirtys),kažkas tokio,tai net neviešino😁😁😁
Roberttta parašė:
Sveikos,aš net instagrame uždaviau klausimą(ar nemanot kad kai kuriems gydytojams laikas užtarnauto poilsio,nes vien neigiamos patirtys),kažkas tokio,tai net nevieš…
😅😅😅 Nebeturi ką atsakyt 😅 aš tikiu, kad gal anksčiau tikrai gera gydytoja buvo ir iki šiol vertina kolegos, taip ir turi būti, bet kai komentarai jau iš kosmoso srities pas ją tai tikrai gal jau išleisti poilsiui reikėtų 🙄
Mama1674 parašė:
😅😅😅 Nebeturi ką atsakyt 😅 aš tikiu, kad gal anksčiau tikrai gera gydytoja buvo ir iki šiol vertina kolegos, taip ir turi būti, bet kai komentarai jau iš kosmoso sri…
Kad aš negirdėjus nė vieno teigiamo atsiliepimo,net iš labai labai senų laikų, bet kas ten žino kokia buvo, gal ir gera, bet aišku čia pagarba iš kolegų, Kitą kart planavau paklaust kodėl neatsako į visus klausimus, nes nemanau,kad labai daug jų sulaukia, bet tikriausiai ir vėl neviešins,tiek to😁😁😁
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai