infinity parašė:
Sveikos, nustojo vystytis mano vaisius, ieškau priežasčių.
Turiu tokius atsakymus :
Dažnai pakiša koją progesterono trūkumas. Rodikliai tikrai neblogi.
Užjaučiu...
infinity parašė:
Sveikos, nustojo vystytis mano vaisius, ieškau priežasčių.
Turiu tokius atsakymus :
Užjaučiu...
SauleDanguje parašė:
Labai užjaučiu. O Mthfr geno mutaciją atmetėte (Lietuvoje vos 1-2 gydytojai pripažįsta ją kaip priežastį nesivystančio nėštumo ar persileidimo). Aišku, gali būti ti…
Ne, nesityriau, nustojo vystytis 6+6, apžiūrėjo 10+3🤔 ir pirmas toks atvejis, tai netiria niekas. Man kažkaip tas tth per didelis, ir feritinas mažesnis. Bet gal ir ne tai🤦🏼♀️
infinity parašė:
Ne, nesityriau, nustojo vystytis 6+6, apžiūrėjo 10+3🤔 ir pirmas toks atvejis, tai netiria niekas. Man kažkaip tas tth per didelis, ir feritinas mažesnis. Bet gal ir…
Jūsų tyrimai nerodo rimtų problemų. Bet dėl ramybės gal būtų gerai pašnekėti su endo del tth. 🤔
Angieiam parašė:
Užjaučiu...
Nesityriau... Kada ciklo metu jį reikia tirtis? 🤔 Netepliojo net, tai ir nesityriau..
Littlebird parašė:
Jūsų tyrimai nerodo rimtų problemų. Bet dėl ramybės gal būtų gerai pašnekėti su endo del tth. 🤔
Ir aš taip manau, tik gero reikia, neįsivaizduoju pas kurį registruotis. Galvoju apie Kazanavičių, bet ir blogų atsiliepimų skaičiau
infinity parašė:
Ir aš taip manau, tik gero reikia, neįsivaizduoju pas kurį registruotis. Galvoju apie Kazanavičių, bet ir blogų atsiliepimų skaičiau
Aš anksčiau lankiausi pas Kazanavičių,jis bent jau vaisingume nusimano,tikrai lieps mažinti tth,tyroksiną skirs,ir greičiausiai tyboną dar pridės.Jis plačiai ištiria.
Čia jums reikia tokio endokrinologo,kuris dirba su vaisingumu,kreiptis ne pas eilinį. Kazanavičius ir dirba ta kryptimi.Šiaip vaisingumo spec.rekomenduoja tth iki 1.5 palaikyt,Kazan irgi nori žemo iki 1.5.
eresos parašė:
Aš anksčiau lankiausi pas Kazanavičių,jis bent jau vaisingume nusimano,tikrai lieps mažinti tth,tyroksiną skirs,ir greičiausiai tyboną dar pridės.Jis plačiai ištiri…
Ačiū už nuomonę, svarstau vis ar eit pas jį, ar ieškot kito.. Draugė rekomendavo, bet paskaičius komentarų suabejojau. Dėkui už atsakymą 🤗 o dėl afs tiria tik nėštumo metu ar planuojant? Nepykit už kvailus galbūt klausimus, bet kai niekada su tuo nesusidūrus tai kyla daug klausimų. Beje, viskas mokama ar yra su siuntimu kažkuris?
infinity parašė:
Ačiū už nuomonę, svarstau vis ar eit pas jį, ar ieškot kito.. Draugė rekomendavo, bet paskaičius komentarų suabejojau. Dėkui už atsakymą 🤗 o dėl afs tiria tik nėštu…
Na, jis tik plačiai viską ištirs, padarys tikrai daug tyrimų,ir kainos dar normalios,ištiria daug rodiklių,ne vien tris pagrindinius, plius vitaminą d dar,su konsultacija ir echo, būdavo apie 130€,čia 2019metais,nžn,kokios kainos db.
Yra visokių atsiliepimų apie jį,nereikia tikėti 100% ką jis sako,kad vaistai, pvz tybonas visam gyvenimui.Galima jo išvis negerti,nors ir prirašo,nes aš nuo tybono nesijaučiau gerai,man netiko,bet jei skirs tyroksiną tth mažinimui,tai viskas ok,nieko čia blogo. Tiesiog jis padarys tyrimus tikrai plačiai ir supranta,ką daro.
Dėl afs tiria planuojant,geriausia tirtis prieš nėštumą, ne per mėnesines ir kažkiek laiko turi būti praėję po persileidimo,kad tikslųs ats būtų,pažiūrėkit afs forumą.
Viskas gerai,jei turit kl.,klauskit drąsiai
Dėl Afs Kauno klinikose Abraitis su siuntimu gali viską jums ištirti nemokamai, su genetikais sunkiau,visų tyrimų daryti jie nenori nemokamai,bet jums rekomenduočiau mthfr geno mutaciją pasidaryti,homocisteiną pasitikrinti..Kauno klinikose su šeimos gyd siuntimu galit kreiptis pas imunoligę Šitkauskienę,ji plačiai ir noriai padaro tyrimus.
Tirkitės giliau,nenusiteikit,kad 100% kalta skydliaukė.
infinity parašė:
Ačiū už nuomonę, svarstau vis ar eit pas jį, ar ieškot kito.. Draugė rekomendavo, bet paskaičius komentarų suabejojau. Dėkui už atsakymą 🤗 o dėl afs tiria tik nėštu…
Aš ketinu apsilankyti pas Francaitę dėl savo problemų. Ji specializuojasi ir nevaisingume.
Tiesa, kas liečia genetekus, tai mums be problemų paskyrė tyrimus M. Šukys Kauno klinikose. Tik reikia turėti omeny, kad genetiniams tyrimams kraują priduoti geriausia savaitės pradžioje. O atsakymų reiks palaukti.
Bet kaip suprantu, infinity, jums tai pirmas nėštumas buvo? Tada tikrai gali nenorėti tirti bent jau chromosomų.
Kai nutinka tokia nelaimė galvoje būna milijonas minčių, galvoji, kad kažkas galėjo įtakoti. Bet tuo pačiu tai gali būti visiškas atsitiktinumas, tiesiog ne taip chromosomos susidėliojo.
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai