SunMoon parašė:
2cd, matosi antriniai, aisku ne visi. Bet, nuskristi su vienu foliu, nu sorry, juk pinigai nemazi.
Tai būtent! Mes tą patį galvojam. Tai ir klausiu gal yra kokių variantų, ypač kai žinau, kad foliu skaičius labai svyruoja...
SunMoon parašė:
2cd, matosi antriniai, aisku ne visi. Bet, nuskristi su vienu foliu, nu sorry, juk pinigai nemazi.
Tai būtent! Mes tą patį galvojam. Tai ir klausiu gal yra kokių variantų, ypač kai žinau, kad foliu skaičius labai svyruoja...
Lizee parašė:
Tai jūs ir nesiginčykit ten su jais, nueikit LT ir viskas. Jei matysit, kad mažai foliú tà ciklà, nukelsit kitam ciklui. Tik reikia skrydžius su keičiamom datom pirkti.
Pradėti stimuliacijà LT iki 5 d man irgi neleido, nžn, gal dėl to, kad pks. Nors dozė pirma jau labai aiški buvo...
Lizee parašė:
Mums gydytojas pats taip pasiūlė, nes pirmą kartą buvome va bank nuskridę ir teko grįžti nieko nepešus, nes tik vienas folis buvo. Tai tada ir susitarėme, kad stebėsim folių skaičių lt ir tik tada priimsime sprendimą kada pradėti.
Lizee parašė:
KT ir man paskyrė.
Pas daug ka buna normalu isvis tik 1-2 foliai
, pas mažarezerves, ir viskas normalu viska planuoja ir pan
23laime parašė:
Na aš esu mažarezervė, bet pas mane folių skaičius irgi svyruoja. Būna ciklų, kai tik vienas ar du foliai, o būna kai 4 ir daugiau - tai norisi sulaukti tokio ciklo kai bus daugiau. Aišku galima ir su vienu ir su dviem daryti, bet jei svyruoja folių skaičius ir kartais būna daugiau- tai norisi to momento ir palaukti, nes nuvykti ir pats IVF nemažai resursų kainuoja.
23laime parašė:
Na aš ir esu mažarezervė, bet didelis skirtumas kai 1ivf su 3 foliais, o 2ivf su 8 foliais. Iš antro net ir liko ką šaldyti. Tai jau geriau išlaukti tinkamiausio momento startui
Lizee parašė:
Na aš ir esu mažarezervė, bet didelis skirtumas kai 1ivf su 3 foliais, o 2ivf su 8 foliais. Iš antro net ir liko ką šaldyti. Tai jau geriau išlaukti tinkamiausio mo…
Pritariu jums, labai teisingai mąstote. Geriau palaukti derlingesnio ciklo, vis dėlto dideli pinigai, laikas, nervai, sveikata ir pan. Kaip merginos patarė galite IVF cikle pradžioje nueiti pas ginekologę Lt ir padarys echo ir pasakys ar nėra cistų, ar galima startuoti, ar viskas nuo praeito ciklo išsivalė, taip pat ar hormonų rodikliai geri pradėti IVF ir kiek mato folių, būsimų kiaušiąlasčių, pagal tai galėsite matyti ar verta tame cikle skristi ar palaukti kito, taip pat yra galimybė pradėti stimuliaciją Lt ir tik vėliau atskristi, paklauskite ar taip galima padaryti. O dėl tyrimų prieš IVF, tai rekomenduočiau TTH, prl, pagr hormonus, folio rūgštis, vit b12, D, feritinas, kraujo krešėjimo tyrimai, homocisteinas, AFS, bendras kraujo tyrimas, jeigu dar nesate neseniai dariusi🙃
Pummpurelis parašė:
Per pirmą IVF gavome du blastukus 4bc ir 4cc, skridome Fet ir kėlėme juos abu. Buvau 200% įsitikinusi, kad pasiseks, neturėjau nei menkiausios abejonės, jau praktiš…
Ačiū už savo istorijos pasidalinimą. Įkvėpimas reikiamu metu !
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai